[quote="SuperZiemniak"][quote="ag-25"]Kilka pytań:
- jak nauczyć piłkarza by nie oddawał piłki pod presją?
- w FM 15 i poprzednich edycjach można było po meczu przejrzeć jaki wpływ na zawodników miała nasza rozmowa motywacyjna. Teoretycznie jak w poprzednich FM-ach tak w tym powinno to być w: taktyka - analiza - poprzedni mecz. Teraz nie widzę w tej zakładce możliwości spojrzenia na to, może dlatego, że nie mam asystenta?
Czy Wam także pada duża liczba goli bezpośrednio z dośrodkowań?[/quote]
1. W treningu w profilu piłkarza powinieneś mieć w trzeciej od prawej strony kolumnie - "trening (ulubionego) zagrania" czy jakoś tak. Tam powinno być.
2. Nie wiem, nie mam odpalonego FM'a, a jakoś nie miałem potrzeby sprawdzać po meczu jak zareagowali. Tylko w trakcie patrzę.
3. Tak, bardzo dużo bramek pada z dośrodkowań - ogólnie jest teoria, że jest jakiś błąd w zachowaniach bramkarza i obrońców, zwłaszcza tych na przeciwległym skrzydle w stosunku do dośrodkowania.[/quote]
ad 1. Wiem gdzie szukać treningu ulubionych zagrań, tylko wydaje mi się, że nie ma tego na liście i nie jest to trenowalne? Niech ktoś mnie z błędu wyprowadzi
ad 2. Warto sprawdzać, bo tam masz informacje dodatkowe jak np. że piłkarz uważa, że zbyt często powtarzasz w koło to samo
Najnowsze posty