FM 16 - bardzo wysokie pensje.

scoolik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.12.2015, 21:15    Pytanie
Witam,

gram mało znaną włoską drużyną Paganese. Udało mi się awansować do Serie A. I tu pojawia się dziwny problem - gdy chce zakontraktować nawet średniego grajka, żąda on astronomicznej kwoty wynagrodzenia. Na przykład wolny agent Charles Kabore - 250 tys eur tygodniowo (!?).
Czy komuś przytrafiła się tego typu sprawa?

kell1987 Partyzant

0
10.12.2015 16:24    #10
tak naprawdę oboje mamy rację, bo nie ma reguły w 100% jak to jest z tymi pensjami. I z sytuacją którą opisujesz też się spotkałem wiele razy, i nie ukrywam, że to bywa irytujące, ale jeszcze bardziej irytuje mnie, gdy zawodnik wybiera klub o gorszej reputacji z niższą pensją, ale za to z lepszej ligi. Cóż niestety nie raz zawodnicy tak wybierają.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.12.2015 23:24    #11
może jakiś osobny atrybut ukryty jest od tego?

Bateboo Partyzant

0
11.12.2015 07:41    #12
Zapewne jest kilka czynników/elementów, które na to wpływają. Zarówno po stronie zawodnika jak i klubu/ligi.

[quote="kell1987"]tak naprawdę oboje mamy rację, bo nie ma reguły w 100% jak to jest z tymi pensjami. I z sytuacją którą opisujesz też się spotkałem wiele razy, i nie ukrywam, że to bywa irytujące, ale jeszcze bardziej irytuje mnie, gdy zawodnik wybiera klub o gorszej reputacji z niższą pensją, ale za to z lepszej ligi. Cóż niestety nie raz zawodnicy tak wybierają.[/quote]

W całości się z tym zgadzam. Jakby nie patrzeć, w rzeczywistości też tak czasem bywa.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.12.2015 o godz. 07:42

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution