Mnie w Ekstraklasie dobija błąd z żółtymi kartkami... Ogólnie mam wrażenie, że zakładka historia i forma, a informacje dostarczane na skrzynkę to dwie różne rzeczy. Zawsze pojawia się błąd jak dwóch zawodników naraz zostaje zawieszonych - gra myli zawodników. Przykład Krzysio Mączyński dostał 4 żółtą kartkę, a Uryga (niby) 18. W informacji mieli zamienione nazwiska, czyli - "Mączyński 2 mecze zawieszenia za 18 kartek", a druga "Uryga 1 mecz zawieszenia za 4 kartki".
Poza tym błędem są jeszcze błędy w ilości kartek - Uryga zebrał 16, a nie 18, a gra też twierdzi, że Jović na wypożyczeniu strzelił gola i zaliczył asystę, ale nie ma tego w żadnej zakładce...
Na dobicie jeszcze to - przed meczem z Lechem miałem ikonkę przy nazwisku Krzysia Mączyńskiego informującą, że jest jedną kartkę od zawieszenia. Uryga czegoś takiego nie miał, baa zdążył odpokutować karę 2 meczy zawieszenia. Podczas meczu obaj dostali po żółtku i OBAJ są zawieszeni, tak jak wspomniałem wyżej. Cyrk na kółkach. Uryga ma chyba jakiegoś wroga w PZPN, bo coś za dużo go zawieszają...
Gietzu, mógłbyś to wyjaśnić? Mogę zarzucić screenami, jak będzie trzeba.
E: sprawdziłem jeszcze Annana właśnie - 2 mecze zawieszenia za 12 żółtych kartek..... szkoda, że według historii i statystyk, ma ich w lidze tylko 9.
E2: co do Urygi - gra pokazuje informacje przy polu "kary" w profilu zawodnika - "18 żółtych kartek, zawieszenie na 2 mecze" i dodatkowo poniżej " 6 żółtych kartek od zawieszenia na 2 mecze". Coś jest nie tak, powinno być zawieszenie co 4 żółte....
// Edytowano 4 razy, ostatni raz 06.01.2016 o godz. 14:05
Najnowsze posty