1.Kostaryka zdobyła u mnie tytuł mistrza świata,ziomek (prawy boczny pomocnik) mvp mistrzostw (3 bramki ,7 asyst)
Zespół klubowy Atletico Madryt średnie staty na sezon w klubie około (20 asyst 5-10 bramek)
Kupiłem go do Wisły Kraków( wolny transfer,nie chciał przedłużyć kontraktu z Atletico)
gra u mnie 3 sezon jak obliczyłem z 3 sezonów
statystyki - 120 meczy 5 goli 12 asyst.
W kadrze nadal błyszczy mając czasami po 3 asysty na mecz,i ma mvp co mecz praktycznie.
Skąd taka różnica,że w klubie gra tak słabo? gra na tej samej pozycji co w repr.i w atletico,....polecenia indywidualne,taktyczne maja wplyw?
tylko skąd mam wiedzieć co w repr,czy atlet. byly za polecenia ; /
Zawodnik 100% szczęśliwy w klubie,profesjonalizm,stabilność formy (17,19)
jest to newgen i ma 24 lata
2.Jest jakaś możliwości usunięcia opcji "dywidendy" .
Zarobiłem w Wiśle przy super sezonie 17 mln euro,a oni mi 7,5 zabrali ; / jak tutaj zarabiać kasę,jak ciągną za podatki i za to.
Jest opcja usunięcia podatków a tych dywidend?
Dziękuję i Proszę o Pomoc.
Zespół klubowy Atletico Madryt średnie staty na sezon w klubie około (20 asyst 5-10 bramek)
Kupiłem go do Wisły Kraków( wolny transfer,nie chciał przedłużyć kontraktu z Atletico)
gra u mnie 3 sezon jak obliczyłem z 3 sezonów
statystyki - 120 meczy 5 goli 12 asyst.
W kadrze nadal błyszczy mając czasami po 3 asysty na mecz,i ma mvp co mecz praktycznie.
Skąd taka różnica,że w klubie gra tak słabo? gra na tej samej pozycji co w repr.i w atletico,....polecenia indywidualne,taktyczne maja wplyw?
tylko skąd mam wiedzieć co w repr,czy atlet. byly za polecenia ; /
Zawodnik 100% szczęśliwy w klubie,profesjonalizm,stabilność formy (17,19)
jest to newgen i ma 24 lata
2.Jest jakaś możliwości usunięcia opcji "dywidendy" .
Zarobiłem w Wiśle przy super sezonie 17 mln euro,a oni mi 7,5 zabrali ; / jak tutaj zarabiać kasę,jak ciągną za podatki i za to.
Jest opcja usunięcia podatków a tych dywidend?
Dziękuję i Proszę o Pomoc.
//Edytowano 3 razy, ostatni raz 13.01.2016, 13:56
Najnowsze posty