[quote="belzebub666"]romantico- nie jestem po niczyjej stronie, na pewno nie po stronie mfm, ale tym komentarzem pokazałeś że jesteś zwykłym pieniaczem. Starasz się wszystko ubierać w ładne słowa, ale powiedz, co Cię obchodzi co on zrobi z tą kasą? To wszystko to jest sprawa mfm i tej strony użytkowników. Wydaje mi się że z tych wyświetleń strony mfm podawanych przez Mahdiego Twoje stanowią z 1/3 całości. Tak to wygląda... Nie było tam żadnych większych napinek, zrobił się spokój, to odświeżacie temat bugów czy cholera wie czego. Po co? Bo w ten sposób robicie całej stronie mfm przysługę. O ile te zagrywki z usuwaniem komentarzy, kasą za manifesty wyglądają słabo, to Twoje komentarze niestety również. Pozdrawiam, nie chcę wywołać napiny, tylko po prostu fajnie by było byście sobie dali spokój z tematem mfm, bo podbijacie im po prostu oglądalność. Niech mają dużą widownię, dużo wyświetleń, bardzo proszę- ale niech będzie to przez fajne kariery, a nie szukanie kolejnego tematu pozwalającego pośmiać się z mfm.[/quote]
Przyczepiasz się do czegoś by się przyczepić.
Większość ( wraz ze mną) stwierdziło, że jego kasa, jego wybór - czytanie wcześniejszych wypowiedzi nie boli. A mój ostatni komentarz - uważam, że wpis Miechelaga był niepotrzebny, dlatego uważam go za zwykły populizm. Niech zapewnia o swojej bezgranicznej wierze w serwis brystolczyka na jego stronie. I tyle w temacie.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.01.2016 o godz. 18:30
Najnowsze posty