Pierwszy udany sezon w FM16. Villarealem wygrałem ligę i jestem przed finałem ligi europy. Zdominowałem, jestem w szoku poszło jakoś.. łatwo, zważywszy na moje poprzednie przygody z tą częścią. 90pkt, 28wygranych, 6remisów, 4porażki. Na drugim FCB z 74pkt. Real 71pkt. ATM 69pkt.
Strzelcy: 1. Ronaldo - 28 goli. 2. Mój Gabriel Barbosa 24 bramki. 3. Luis Suarez 22bramki. 4. Mój Leo Baptistao 18bramek.
Asysty: 1. Mój Rukavina 18asyst. 2. Mój Denis Suarez 13 asyst. 3. Kilku po 10asyst. 4/6. Mój Zivkovic 9asyst.
Najwięcej czystych kont mój Victor Valdes, najmniej straconych bramek Valdes na drugim miejscu.
W najwyższej średniej ocenie w sezonie na 20zawodników aż 9jest moich. Generalnie dominacja.
I co. I w jedynastce sezonu jest tylko dwóch moich zawodników. Balanta i D.Suarez. Zawodnikiem sezonu zostaje Messi. Najlepszym bramkarzem sezonu zostaje Alaverez z Celty. A Getafe które zajęło 8miejsce dostaje wyróżnienie za największy postęp. To spoko że wygrana ligi dominując Villarealem który według prognozy mediów miał zając 7miejsce jest mniej warta niż 8miejsce Getafe. Ponad to w tych wszystkich jedenastkach miesiąca rzadko co było widać moich grajków. Wkurzające... ale realistyczne, niezależnie co się będzie działo i tak Messi albo Ronaldo będą wyróżniani.
Ponad to od wyjścia z grupy w LE w każdym meczu rozgrywanym w tych rozgrywkach dostawałem czerwoną kartkę w pierwszej połowie!
Czas na finał
Najnowsze posty