Przepraszam, że po raz kolejny tutaj piszę, bo myślę, że każdy jest znudzony tym tematem, jednak po prostu muszę przedstawić sytuację, która miała przed chwilą miejsce.
Nieco ponad dwa tygodnie temu zostałem zbanowany za nazwanie p. Czyżyckiego 'śmiesznym'. Po odbyciu kary w temacie nazwanym 'Ogólna dyskusja' napisałem post odwołujący się do mojego ukarania przez p. Czyżyckiego. Napisałem długą litanię, zawierającą screeny z wypowiedziami moimi (za które dostałem bana), wypowiedziami ludzi wyzywających użytkowników tej strony (obeszło się bez bana) oraz, wisienka na torcie, post p. Czyżyckiego, który wyzywał użytkowników tej strony, Pucka i romantico. Zacytowałem nawet z SJP wyjaśnienie słowa 'śmieszny', bo może bristolskie powietrze ograniczyło komuś dostęp do ojczystego słownictwa. Zostałem oskarżony o offtop i wyproszony z tematu. Rozumiecie, offtop w temacie do ogólnej dyskusji niezwiązanej z artykułami! xD
Nie dałem za wygraną i powtórzyłem swoje zapytania (1/ o punkt w regulaminie, który złamałem, 2/ o innych moderatorów i czy mogą się wypowiedzieć w kwestii odwołania, 3/ o brak kary dla użytkownika o nicku Mahdi i kilka innych. Niestety nie dane mi było zobaczyć odpowiedzi, ponieważ wszelkie posty (również innych użytkowników, którzy uczestniczyli w rozmowie) zostały USUNIĘTE, a moje konto zostało ZBANOWANE po raz drugi! xD
Ostatni screen, który udało mi się zrobić pochodzi z mojego profilu:
'Niestosowanie się do zaleceń administratorów, offtop, insynuacje.'
Rozumiecie? OFFTOP i INSYNUACJE. xDDD
Aż mi się szczerze smutno robi jak myślę o tym człowieku. Ewentualnie mam do was prośbę, powiedzcie, czy ja nie mam jednak racji i może jestem rzeczywiście jakiś dziwny i nie ogarniam tego co się tam dzieje? Może rzeczywiście nie opanowałem jeszcze kultury panującej w Brystolu? Oby nie było za późno!
edit: przepraszam za te gimbusiarskie xD, ale nie potrafię znaleźć bardziej pasującej emotikonki. Po prostu załamałem ręce.
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 04.02.2016 o godz. 20:22
Najnowsze posty