co do dubel kont, Mój współlokator założył konto na MFM, ale chyba zostało potraktowane jako moje drugie konto, bo po przeczekaniu 12 h, łaskawej akceptacji Ojca Zalożyceila, dodaniu 1 komentarza ( oczywiście "słabe", a jak) zostało to konto usuniete. Chociaż uprzedzałem Pana Łukasza, że to konto nie jest moje ale mamy to samo IP. Swoją drogą jakbym mieszkał w akademiku i chcielibyśmy jakoś Zraidować MFM, to co 100 dubelkont? Cóż, Nasci jako RN to jedyny słuszny wybór, jeżeli mi nie przeszkadza osoba ojca, to okej. Ja tam lubię jego teksty. Z drugiej strony, nie wyobrażam sobie, co powiedziałem Brazzo od początku, że on wylatuje a ja zajmuje jego miejsce, takich rzeczy się po prostu nie robi. Swoją drogą, zacząłem się obawiać, jeszcze przed rezygnacją, czy Mahdi nie wykorzystywałby swoich wpływów na wyniki RM, skoro potrafił siać borute, za nie danie mocnego, lub kasowanie jego Shitstormowych komentarzy. Swoją drogą co miałem zrobić, awantura na 3 strony, skasować wszystko i zostawić jego? Przecież to by wyglądało jakby rozmawiał ze sobą, co jest oznaką... ups. Już wiem za co mam bana, działaniena szkode serwisu ;/. Cóż serwis byłby lepszy, gdyby Mahdi zajął się finansowaniem, ew. pisaniem blogów a nie zarządzaniem
Najnowsze posty