muszę zagrać z dziesięć sezonów żeby mieć obraz statystyczny. Twierdze na dzień dzisiejszy , że gra jest atraktorem i to udowodnię. Dla gracza atraktorem nie jest, aczkolwiek nie do końca jest to prawdą. Właśnie zawiesił mi się mecz w którym przegrywałem 1:0 przy strzałach celnych 10 do 1.W powtórce wygrałem 6:1. Takie cuda dzieją się non stop,pomijając mecze które wygrywa się za 15 razem. Czyli statystycznie jest to mecz którego wygrać nie można. Oto szanowny Panie moje wyniki z Legii Warszawa
1
Rapid 1:3 i 11
Apoel 0:1 i 0:1
Florentina 0:3 i 0:0
2
Arsenal 2:1 i 1:1
Borusia D 1:0 i 0:3
PSV 3:1 i 3:3
Benfica 1:0 i 1:2
Manchester U 2:2 i 1:2
3
Lazio 2:2 i 2:5
Real M 0:3 i 2:4
PSV 0:1 i 2:2
4
Milan 2:0 i 1:4
Manchester U 0:3 i 0:2
Real M 0:3 i 0:3
Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć fenomen sezonu numer 2?
Dyskusja ma to do siebie ,że trzeba odpowiadać na pytania.Pan mi coś zarzuca, jak zresztą wszyscy tutaj, rażąco lekceważąc statystykę. Odpowie więc Pan, dlaczego ilość średnia punktów na mecz i sukces gracza zależy od rodzaju skrótów w jakim ogląda on mecz. Taki jest mój wniosek z obserwacji. Pan nie ma takiej obserwacji , ale Pan to neguje poprzez zaniechanie. Dlaczego? Chce Pan dyskutować Pan zrobi taką obserwację i powie,że to nieprawda, że moja próba na 20 meczach była za mała,ale Pan to zrobi a nie dywaguje jak większość. I jak nie umiem grać, to szanowny Panie sukces w sezonie numer 2 świadczy, że gra jest wybitnie losowa, jak giełda. Słyszał Pan zapewne ,że przysłowiowa małpa osiągała grając na chybił trafił sukces większy niż specjalista.
Karne w tej grze uważam za największy sukces.
1
Rapid 1:3 i 11
Apoel 0:1 i 0:1
Florentina 0:3 i 0:0
2
Arsenal 2:1 i 1:1
Borusia D 1:0 i 0:3
PSV 3:1 i 3:3
Benfica 1:0 i 1:2
Manchester U 2:2 i 1:2
3
Lazio 2:2 i 2:5
Real M 0:3 i 2:4
PSV 0:1 i 2:2
4
Milan 2:0 i 1:4
Manchester U 0:3 i 0:2
Real M 0:3 i 0:3
Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć fenomen sezonu numer 2?
Dyskusja ma to do siebie ,że trzeba odpowiadać na pytania.Pan mi coś zarzuca, jak zresztą wszyscy tutaj, rażąco lekceważąc statystykę. Odpowie więc Pan, dlaczego ilość średnia punktów na mecz i sukces gracza zależy od rodzaju skrótów w jakim ogląda on mecz. Taki jest mój wniosek z obserwacji. Pan nie ma takiej obserwacji , ale Pan to neguje poprzez zaniechanie. Dlaczego? Chce Pan dyskutować Pan zrobi taką obserwację i powie,że to nieprawda, że moja próba na 20 meczach była za mała,ale Pan to zrobi a nie dywaguje jak większość. I jak nie umiem grać, to szanowny Panie sukces w sezonie numer 2 świadczy, że gra jest wybitnie losowa, jak giełda. Słyszał Pan zapewne ,że przysłowiowa małpa osiągała grając na chybił trafił sukces większy niż specjalista.
Karne w tej grze uważam za największy sukces.
Najnowsze posty