Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

Dzofrado Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.02.2016 00:46    #8051
No to może jakiś klub z Championship i talentami żeby oprzeć na nich trzon drużyny i żeby z czasem była gotówka na transfery ciekawe :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.02.2016 o godz. 00:56

Kluzi88 Partyzant

0
21.02.2016 14:32    #8052
Witam!
Przed wyborem ekipy trzeba zastanowić się jak dużo chcemy poświęcić czasu na grę, ja osobiście wybieram najniższe ligi i buduje zespół, sztab od 0, wyszukuje młodych utalentowanych graczy bo to sprawia mi największą frajdę:-) nie ma nic lepszego jak z naszej szkółki wychodzi dobry gracz i juz dostaje szanse gry w pierwszym zespole. W poprzednich wydaniach fm czy crm wybierałem ekipy z wyższych lig ale zabawa nie trwała długo. Czym szybciej osiągniesz top tym mniej będzie cię gra interesowała. Co do najwyższych lig to kwestia kilku sezonów i mamy top. Dlatego polecam sprobowanie sil w najniższej lidze np angielskiej to jest zabawa na dłuższą metę :-)
Pozdrawiam

Robsson93 Partyzant

0
22.02.2016 13:21    #8053
[quote="Dzofrado"]Witajcie
Jaki klub polecicie w FM 2016
-Młody skład z paroma talentami
-średniak z dobrych lig
- zastanawiam się nad Leeds :)[/quote]

Southampton - czy młody skład to nie wiem, ale sporo talentów na pewno znajdziesz
Leicester - może być to ciekawa rozgrywka patrząc na to jak sobie teraz radzą
Hertha Berlin - mógłbyś spróbować zdominować Bayern :P
Montpellier - grałem nimi kiedyś w '12 i bardzo przyjemnie mi się grało
Celta Vigo, Villarreal.

Kluzi88 Partyzant

0
24.02.2016 14:35    #8054
[quote="Dzofrado"]Witajcie
Jaki klub polecicie w FM 2016
-Młody skład z paroma talentami
-średniak z dobrych lig
- zastanawiam się nad Leeds :)[/quote]

Ja leeds rozegrałem sezon tak z ciekawości, bez problemu awansujesz do premier nawet udało mi się wygrać puchar angli i zalapac się do pucharu ueafa, jest kilku bardzo obiecujących młodych graczy w pomocy i 2 dobrych skrzydłowych, po 4 meczach 2 sezonu rozpocząłem grę parma:)
Leeds polecam!

Crasher001 Partyzant

0
02.03.2016 00:36    #8055
Hull City, Villarreal czy Mainz?

Kariera dla czystej rozrywki i przyjemności. :) Poproszę o jakieś argumenty na temat tych klubów. Wiem, że lekki rozrzut. Po prostu lubię bardzo grać klubami w Championship i wprowadzać je do Premier League. A do kontrastu dałem tutaj dwa mocniejsze kluby z silnych lig.

Khamill Partyzant

0
02.03.2016 21:02    #8056
Panowie wzięło mnie na grę w Ameryce Poludniowej. Pytanie do ludzi obeznanych z tamtejszym futbolem. Poszukuje średniaka z talentami lub trochę mocniejszego klubu coś a"la Upadła legenda. Dzięki

EFU Partyzant

0
03.03.2016 12:05    #8057
Sanots Futebol Clube, Sao Paulo, Colo Colo, Boca Juniors, River Plate, San Lorenzo de Almagro, Velez Sarsfield, Olimpia Asuncion,Cerro Porteno Asunsion,Nacional Montevideo, Penarol Monetevideo, Danubio Montevideo, Gremio Porto Alegre, Internacional Porto Alegre, LDU Quito, El Nacional Quito

kell1987 Partyzant

0
03.03.2016 12:48    #8058
[quote="Khamill"]Panowie wzięło mnie na grę w Ameryce Poludniowej. Pytanie do ludzi obeznanych z tamtejszym futbolem. Poszukuje średniaka z talentami lub trochę mocniejszego klubu coś a"la Upadła legenda. Dzięki[/quote]

ja od siebie proponuję Bahia z brazylijskiej Serie B

Donci Partyzant

0
03.03.2016 18:44    #8059
Mam taki problem jak w wyborze składu ustawiam kolejność od góry do dołu według pozycji to jak wchodze do profilu piłkarza i wracam spowrotem do kładu to znów mam nie po segregowane. Może mi ktoś powiedzieć dlaczego tak się dzieje ?

Malciek Partyzant

0
04.03.2016 09:46    #8060
[quote="Crasher001"]Hull City, Villarreal czy Mainz?

Kariera dla czystej rozrywki i przyjemności. :) Poproszę o jakieś argumenty na temat tych klubów. Wiem, że lekki rozrzut. Po prostu lubię bardzo grać klubami w Championship i wprowadzać je do Premier League. A do kontrastu dałem tutaj dwa mocniejsze kluby z silnych lig.[/quote]

Jak dla rozrywki to Villareal - Mocny skład, nawet w 1 sezonie da się powalczyć o TOP5, a potem to już z górki.

Jak dla ambicji i celów, to wybrałbym - Mainz, europejskie puchary, przy dobrych wiatrach, ale wiadomo jak to Bundesliga, masa silnych zespołów aspiruje do tego. Skład całkiem przyzwoity, chyba tylko z finansami nie jest za wesoło, ale czy to nie radocha zrobić z klubu miliardera? :))
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.