Strona

Polska Scena FM

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.03.2016 11:00    #2
Ja się tylko wypowiem o "hipokryzji", o której wspomniał Nascimento. W części manifestu Mahdiego, który traktuje o łasce i dobrej woli jest fragment:
" (...) Bolson, Pucek i Sysol (znany też jak Robal) zostali usunięci za notoryczne wszczynanie shitstormów (...)".
Ja przypomnę, że w znakomitej większości dawali oni słabe, zazwyczaj słusznie, uzasadniając przy okazji czemu, więc nakreślając co należy poprawić. To i obrona przed określaniem ich piątą kolumną zostało uznane za wszczynanie shitstormów.
Teraz sam MAHDI każe Ci napisać tutaj o Brazzo. W złym temacie, bo nie pod blogiem (hmmm, bo dyskusja wywindowałaby blog na pierwsze miejsce w klasyfikacji dnia i byłby on bardziej eksponowany przez dłuższy czas?) i na temat, którego już tu nikt nie poruszał. Sam MAHDI mówił, że lepiej takie sprawy załatwiać na PW, a posługując się Tobą jako tubą postępuje zupełnie inaczej. Dodatkowo Twój pierwszy post (łaskawie pozwalający opublikować list) sugeruje, że Brazzo oszukuje ludzi i kłamie na temat Mahdiego (jak ma jakiś problem, to niech opublikuje u siebie bloga, a nie wyręcza się Tobą i to tutaj. Macie swoje podwórko i piaskownice). Spoko, dla mnie jest to obraza, a do tego nie liczę już Twoich komentarzy - jak na niepełnoletniego chłopaczka to się strasznie puszysz. O tym cytacie słyszałeś w kontekście matury? Tak więc jest to wywoływanie shitstormów według definicji Mahdiego, a tym samym jest to taka hipokryzja, aż oczy bolą. Czy zasłużyłeś na usunięcie konta? Na MFM w takiej sytuacji każdy by już się żegnał z kontem. Także ciesz się wolnością, ale pożytkuj ją na komentarze różnych ciekawych materiałów, bo nie masz tutaj obostrzeń na trzy miesiące - możesz publikować komentarze nie tylko w tym temacie, wiesz o tym?

0
06.03.2016 11:06    #3
[quote="Nascimento1998"]I teraz spójrzcie co by się działo, gdyby nie było deklaracji na fb - taki @NocnyTyper mógłby wystąpić pod innym nickiem a w sytuacji ze zgłoszeniami na fb nie jest to możliwe. Inna sprawa, jakie mogłyby być wałki (np. kilka kont i jednoczesnych karier przez jedną, anonimową osobę).[/quote]

No, ale przecież trzeba mieć konto na MFM, a tam podobno Mahdi wie i ma władzę na tym, żeby nie było dubelkont. W końcu sam się tym chwalił, żeby nie próbować. Czy to był blef? Na FB też można stworzyć kilka fikcyjnych kont w różnych okresach czasu i już do RM 2017 mógłbym przystąpić jak kilka różnych osób.

nocnytyper Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
06.03.2016 11:08    #4
Buahahaha jaki regulamin mośku przekroczyłem? Pierwsze słyszę, żebym nie miał możliwości uczestnictwa w drugiej edycji :)
W takim razie wszystkich innych którzy napisali choć jeden wulgaryzm powinniście zawiesić w RM ;)
A idiotów to robicie samych z siebie. Przypominam, zrezygnowałem sam, była to moja dobrowolna decyzja i dotyczyła 1 edycji, nie drugiej...
Myślicie, że skoro zamieścicie jakieś info na waszej stronie to każdy siedzi i czyta bo nie ma nic innego do roboty. Mnie nie ineresują wasze biuletyny, po prostu chciałem wziąć udział w 2 edycji jak każdy inny, ale widzę, że zawiść, nienawiść i chamstwo to wasze główne domeny.
Przemyślcie sobie czy takie postępowanie służy rozwojowi waszej stronki.

Z drugiej strony, skład waszego teamu się mocno zmienił, więc te pseudo stare decyzje powinny być jeszcze raz przemyślane. Ja was jednak o nic prosił nie będę. Róbcie jak chcecie. To wasz świat, a moja tylko zabawa ;)

Z poważaniem, Grzegorz

Nascimento1998 Partyzant

0
06.03.2016 11:25    #5
[quote="SuperZiemniak"]Ja się tylko wypowiem o "hipokryzji", o której wspomniał Nascimento. W części manifestu Mahdiego, który traktuje o łasce i dobrej woli jest fragment:
" (...) Bolson, Pucek i Sysol (znany też jak Robal) zostali usunięci za notoryczne wszczynanie shitstormów (...)".
Ja przypomnę, że w znakomitej większości dawali oni słabe, zazwyczaj słusznie, uzasadniając przy okazji czemu, więc nakreślając co należy poprawić. To i obrona przed określaniem ich piątą kolumną zostało uznane za wszczynanie shitstormów.
Teraz sam MAHDI każe Ci napisać tutaj o Brazzo. W złym temacie, bo nie pod blogiem (hmmm, bo dyskusja wywindowałaby blog na pierwsze miejsce w klasyfikacji dnia i byłby on bardziej eksponowany przez dłuższy czas?) i na temat, którego już tu nikt nie poruszał. Sam MAHDI mówił, że lepiej takie sprawy załatwiać na PW, a posługując się Tobą jako tubą postępuje zupełnie inaczej. Dodatkowo Twój pierwszy post (łaskawie pozwalający opublikować list) sugeruje, że Brazzo oszukuje ludzi i kłamie na temat Mahdiego (jak ma jakiś problem, to niech opublikuje u siebie bloga, a nie wyręcza się Tobą i to tutaj. Macie swoje podwórko i piaskownice). Spoko, dla mnie jest to obraza, a do tego nie liczę już Twoich komentarzy - jak na niepełnoletniego chłopaczka to się strasznie puszysz. O tym cytacie słyszałeś w kontekście matury? Tak więc jest to wywoływanie shitstormów według definicji Mahdiego, a tym samym jest to taka hipokryzja, aż oczy bolą. Czy zasłużyłeś na usunięcie konta? Na MFM w takiej sytuacji każdy by już się żegnał z kontem. Także ciesz się wolnością, ale pożytkuj ją na komentarze różnych ciekawych materiałów, bo nie masz tutaj obostrzeń na trzy miesiące - możesz publikować komentarze nie tylko w tym temacie, wiesz o tym?[/quote]

Wiesz, komentarze publikował będę, gdzie tylko zechcę. Co do cytatu - skoro używa go w niewłaściwy sposób, to dlaczego go nie poprawić?

[quote="SuperZiemniak"][quote="Nascimento1998"]I teraz spójrzcie co by się działo, gdyby nie było deklaracji na fb - taki @NocnyTyper mógłby wystąpić pod innym nickiem a w sytuacji ze zgłoszeniami na fb nie jest to możliwe. Inna sprawa, jakie mogłyby być wałki (np. kilka kont i jednoczesnych karier przez jedną, anonimową osobę).[/quote]

No, ale przecież trzeba mieć konto na MFM, a tam podobno Mahdi wie i ma władzę na tym, żeby nie było dubelkont. W końcu sam się tym chwalił, żeby nie próbować. Czy to był blef? Na FB też można stworzyć kilka fikcyjnych kont w różnych okresach czasu i już do RM 2017 mógłbym przystąpić jak kilka różnych osób.[/quote]

Z tym że wszystko wyszłoby w razie kwalifikacji do turnieju finałowego - czy to tak trudno zrozumieć?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.03.2016 o godz. 11:26

Nascimento1998 Partyzant

0
06.03.2016 11:28    #6
@nocnytyper - Że tylko przypomnę sytuacje po Twojej rezygnacji, gdzie płakałeś, że wykluczono Cię na dwie edycję...

@SuperZiemniak - Gdzie nazwałeś kogoś idiotą? Człowieku... Rozumiesz co znaczy "ZACHOWYWAĆ SIĘ JAK idiota"?

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 06.03.2016 o godz. 11:29

0
06.03.2016 11:29    #7
Bardzo ładnie pominąłeś 95% treści mojego postu. Pisz sobie gdzie chcesz, ale ja proponuje Ci się zająć stroną MFM, w końcu jesteś redNaczem, wszystko na Twojej głowie, bo zastępcy nie masz, a i naboru na niego nie było po Twojej rezygnacji. Ceyvol jakoś ma zawsze coś do roboty jako redNacz, a ty masz czas pisać farmazony tutaj.
E: czy tylko ja mam wrażenie, że to Mahdi pisze z konta Nasciego? Taki ma styl pisania - czepia się ostrzeżeń, jest agresywny i zwraca się "do ludu" ("I tylko spójrzcie co by się działo" )

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 06.03.2016 o godz. 11:32

romantico Partyzant

0
06.03.2016 11:30    #8
SuperBulwo, ostrzeżenie za "mośka", nie uważasz, że to lekka przesada?

Nasci - swoim wpisem, który poniżej cytuję stwierdziłeś FAKT dokonania rejestracji RM przez n/w instytucję, więc nie wiem w czym jest problem skontaktować się z Agą by taki skan otrzymać ( to jakaś tajemnica?).
[quote]to są Mistrzostwa Polski, gdyż Aga zarejestrowała tę nazwę w OHIM. Dokładnie to brzmi: Mistrzostwa Polski Wirtualnych Menedżerów w grze Football Manager - Rozgrywka Mistrzów.[/quote]

Jeżeli Twoja wypowiedź mija się z prawdą, to przypominam Ci, że jesteś redaktorem naczelnym MFM i reprezentujesz ten serwis na zewnątrz, więc prezentowanie kłamstw na forum innego serwisu dyskredytuje Cię jako osobę na tak eksponowanym stanowisku.
Mam nadzieję, iż ustosunkujesz się do tego wpisu merytorycznie i przedstawisz odpowiedni skan/potwierdzenie lub umieścisz na serwisie MFM.
Nadmieniam, iż nie interesuje mnie prowadzona procedura, tylko zgodnie z Twoim wpisem finalny zapis o rejestracji RM w OHIM.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.03.2016 o godz. 11:31

Nascimento1998 Partyzant

0
06.03.2016 11:32    #9
Odpowiem w stylu Pucka - Aga nie chce mieć nic wspólnego z osobami anonimowymi, takimi, jak Ty, wiec co oczywiste nie udostępni Ci tego.

E: Czepiam się kłamstw w ostrzeżeniach, czyli Twojej niezbyt dużej kompetencji w tym.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.03.2016 o godz. 11:33

romantico Partyzant

0
06.03.2016 11:37    #10
[quote="Nascimento1998"]Odpowiem w stylu Pucka - Aga nie chce mieć nic wspólnego z osobami anonimowymi, takimi, jak Ty, wiec co oczywiste nie udostępni Ci tego.

E: Czepiam się kłamstw w ostrzeżeniach, czyli Twojej niezbyt dużej kompetencji w tym.[/quote]

Nasci to nie chodzi o mnie, tylko o społeczność sceny. Jeżeli twierdzisz publicznie, że RM została zarejestrowana, a ze względu, iż reprezentujesz tu MFM będąc jego redaktorem naczelnym, to jako członek tej społeczność proszę o udostępnienie tej informacji. Nie każ mi prosić kogoś kto nie jest anonimowy :), bo obawiam się, że będzie kolejny powód by odmówić ( a co mi tam, czy ktoś kto nie jest anonimowy może poprosić o potwierdzenie?).

Nasci poza tym, niedługo nie będę anonimowy, gdyż po starcie RM wrzucę swój profil na FB i zarejestruję się na MFM, a finalnie będę jednym z finalistów ( moja w tym głowa).

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 06.03.2016 o godz. 11:40

nocnytyper Partyzant

0
06.03.2016 11:40    #11
Chłopczyku, płakać to ty możesz, mi na to wiek już nie pozwala ;)
Skoro ja płakałem na cmrev(jak twierdzisz), to co w takim razie robił mahdi w każdym swoim manifeście na mfm ??!!
To musiała być powódź w UK z jego łez :D
Ale nie odbierajcie tego jako hejt, nie twórzcie nowych manifestów, błagam...

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.