Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

molacz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.03.2016 22:48    #8061
Panowie FM 2016

Szukam czegoś hardcorowego krótko mówiąc niska liga, obojętny kraj mogą być długi. Coś co stanowi mega wyzwanie.

YungMontana Partyzant

0
06.03.2016 18:32    #8062
Siema panowie, FM 16

Szukam drużyny z potencjałem, która ma parę fajnych piłkarzy. Najlepiej jakby była z drugiej klasy rozgrywkowej, np. Championship itd. I co ważne, chciałbym żeby ta kariera była w miarę realistyczna i żebym mógł wypożyczyć młodych piłkarzy z najlepszy zespołów, np. Lingard z United, Iheanacho z City itd

Gutii Partyzant

0
07.03.2016 12:43    #8063
[quote="YungMontana"]Siema panowie, FM 16

Szukam drużyny z potencjałem, która ma parę fajnych piłkarzy. Najlepiej jakby była z drugiej klasy rozgrywkowej, np. Championship itd. I co ważne, chciałbym żeby ta kariera była w miarę realistyczna i żebym mógł wypożyczyć młodych piłkarzy z najlepszy zespołów, np. Lingard z United, Iheanacho z City itd[/quote]

Lierse z 2. belgijskiej, ale wątpie, żeby udało Ci się wypożyczyć takich zawodników. Ogólnie to klub ma mnóstwo młodych z ogromnych potencjałem. Bardzo przyjemnie się prowadzi Lierse, ale łatwo nie jest. Z Championship to może Blackburn albo Brighton.

Crasher001 Partyzant

0
08.03.2016 21:01    #8064
Klub z krótką i poukładaną kadrą. Czyli przykładowo taką jak ma Barcelona albo jaka była w BVB za czasów Kloppa. Nic poza tym nie ma znaczenia. :)

Khamill Partyzant

0
08.03.2016 21:36    #8065
Ja po dłuuuugich namysłach objąłem Rad Belgrad, zobaczymy co z tego będzie. Robienie potęgi z 5 ligowców chyba nie jest dla mnie..

Malciek Partyzant

0
08.03.2016 22:35    #8066
[quote="YungMontana"]Siema panowie, FM 16

Szukam drużyny z potencjałem, która ma parę fajnych piłkarzy. Najlepiej jakby była z drugiej klasy rozgrywkowej, np. Championship itd. I co ważne, chciałbym żeby ta kariera była w miarę realistyczna i żebym mógł wypożyczyć młodych piłkarzy z najlepszy zespołów, np. Lingard z United, Iheanacho z City itd[/quote]

Hmm, pierwsze co mi się nasuwa na myśl to Hull City, albo Q.P.R, bo mają reputację, finanse i chyba dałoby ich radę wypożyczyć, jeżeli udostępnią ich do wypożyczenia. Z innych lig to ciężko o drugoligowe kluby, których reputacja bądź obiekty treningowe przyciągną takich zawodników. No i ich pensje też nie są małe. Bardziej bym szukał wśród europejskich średniaków jak Sevilla, Villareal, Benfica, Porto, Sporting, Valencia, Malaga, Lille, Rennes, może Basel, albo Feyenoord!
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Kamson Partyzant

0
09.03.2016 10:58    #8067
Średniak z hiszpańskiej, niemieckiej lub włoskiej z najwyższym budżetem poszukiwany :)

Gutii Partyzant

0
09.03.2016 11:58    #8068
[quote="Kamson"]Średniak z hiszpańskiej, niemieckiej lub włoskiej z najwyższym budżetem poszukiwany :)[/quote]
Wypisuje z pamięci, więc mogę się pomylić... poza tym jak klikniesz na dany klub to pokazuje Ci jego finanse...
BBVA: Malaga, Valencia, Espanyol, Celta
Serie A: Lazio, Napoli, Torino
Bundesliga: Mainz, BMG, Hoffenheim, Stuttgart

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 09.03.2016 o godz. 12:07

rafee Młody aktywista

0
09.03.2016 13:50    #8069
aktualne, ja zacząlem grać w 3. lidze tajskiej na dodatku od FMscout, Aktualnie już jestem w drugiej
hardkorem wydaje się również wietnam (jest w tej paczce), czy jakaś Afryka poza krajami północy, Nigerią, DR Konga i RPA. Kiedyś grałem w Angoli i wygrałem Interclube LM, wiec może taki kierunek?
Inna opcja to Wenezuela i Boliwia, zdecydowanie dwa najsłabsze kraje w Am. Południowej jeżeli chodzi o piłkę klubową.
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Khamill Partyzant

0
09.03.2016 14:28    #8070
Gdzie mogę znalesć dodatek dodający grywalną Servette Genewa?
Pobrałem ten Around the World ale wyskakuje błąd że ilosci drużyn w ligach się nie zgadzają.
Zależy mi na tym aby zacząć nimi karierę więc z góry dziękuje.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.