[quote="IamTheSwarn"]Tu optimus prime do ziemian.
@yrkomm16 chodziło o biuletyn marcowy, jeżeli o blogi, to krytykowanie bloga o Hercie. A zachwalanie a dawanie mocne za 12981238 slajdów. Akurat Rychoo był jednym z lepszych pisarzy na tym portaliku, szkoda że skończył/miał przerwe, jednakże ostatni jego blog, był no z szacunku do Rychaaa nie skomentuje.
Cóż, zobaczymy co wyniknie
Brazzo ma racje, nie uważam, że powinienem przepraszać za to, że wyraziłem swoją, niezbyt kontrowersyjną, opinie. Nie potrzebuje wybaczenia, przestańmy odwracać kota ogonem. To on powinien przeprosić nas ( mnie i brazzo, ale też reszte sceny), co mu zresztą osobiście powiedziałem, że żądam przeprosin.
Czekam na oficjalne zajęcie stanowiska dlaczego Shrek został odsunięty od RMTEamu.
Ps. biuletyn czymś się zmienił?[/quote]
Kira, czy to ważne za co został usunięty. Przecież nikt ci tego nie napisze, a myslę, że wiekszość z Nas wie dlaczego. Miałeś już tutaj niedawno próbkę popisów Naciego, który jak to trafnie Bolson i robal określili - obojętnie co by się działo na stronie, to on nic nigdy nie wie. Pewnie też nie będzie widział jeżeli ktoś mu dziewczynę na jego oczach będzie rwał
. Jedynym wiarygodnym źródłem będzie Shrek, ale czy on się odważy...nie wiem.
Kira, masz jakieś typy na pierwszy klub w RM?
Najnowsze posty