[quote="romantico"]Maciejusz, to jedz ze mna na finaly.[/quote]
Romek czyś Ty z ch**jem się na głowy pozamieniał?! Jest milion powodów, dla których w tych "mistrzostwach cziterów" nie wezmę udziału:
1. Choć pomysł jest fajny to wykonanie jest baaaaardzo kiepskie.
2. Atmosfera na portalu przypomina "kółko wzajemnego robienia sobie :O" w stosunku do osób manifestujących. Wstawisz 3000 zdjęć i 3-4 zdania i już robią z Ciebie Sapkowskiego.
3. Ja niestety dla wielu osób jestem człowiekiem bardzo szczerym i często nie przebierającym w słowach (może dlatego mam bardzo mało znajomych? xD), więc moje odmienne zdanie spowodowałoby rekordowo szybkie usunięcie mnie ze struktur strony.
4. Zanim jeszcze ta strona powstała już zostałem nagrodzony banem (pozdrawiam fantastyczną piątkę trolli!).
5. Nie mam zamiaru nabijać tam UNIKALNYCH wejść i być UNIKALNYM użytkownikiem, i mieć tam swoje UNIKALNE manifesty, czy UNIKALNE lajki z Afryki, dla mojego UNIKALNEGO nicku!
...
999. Poza tym boję się SONDU
...
100000. W FM-a gram czysto rekreacyjnie teraz. Mam za dużo prywatnych celów życiowych, by zajmować się takim "zawodowym" graniem.
...
666666. Jeśli już gram w FM-a to gram tam, gdzie mi się podoba. A, że w ostatnich dwóch edycjach serce mi skradła Oceania...
...
999999. Pozdrawiam moich przyjaciól - Brudasa, Nesete, Bolsona, Robala.
No i najważniejsze. Chciałem podziękować rodzicom... Aaaa to nie to wystąpienie...
Najnowsze posty