Polska Scena FM

Lucas. Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.03.2016 16:53    #1091
Gdzie można zobaczyć wypowiedź Piotra?

Maciejusz Partyzant

0
16.03.2016 17:00    #1092
[quote="Lucas."]Gdzie można zobaczyć wypowiedź Piotra?[/quote]

Pojawi się niedługo zapewne na centrumfm.org, bo raczej na mfm dostałby bana za szerzenie półprawdy xD

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.03.2016 o godz. 17:00

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
0
16.03.2016 17:02    #1093
Hmmm robicie drame jakby Piotr miał rozstawać się z mfm w gniewie. Wydaje mi się, że srogo się rozczarujecie. Wątpię aby PS bawił się w wojenki a i Mahdi zbyt dużo zawdzięcza w rozwoju regulaminu, aby wojować. Szczególnie, że nie było tam jakiegoś zgrzytu i o ile dobrze rozumiem chodzi o całą otoczkę okołomahdiową.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
16.03.2016 17:07    #1094
Zapraszam wszystkich na urodziny Revolucji gdzie dojdzie do pojednania i jednocześnie będzie sporo żenady. Pozdrawiam, Rolson.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Yrkomm16 Partyzant

0
16.03.2016 17:15    #1095
[quote="Bolson"]Zapraszam wszystkich na urodziny Revolucji gdzie dojdzie do pojednania i jednocześnie będzie sporo żenady. Pozdrawiam, Rolson.[/quote]

Na imię Kurt?

Bolson Minister ds. Nagłych

0
16.03.2016 17:30    #1096
Spytaj Zachiego, żartownisiu.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Piotr Sebastian Młody aktywista

0
16.03.2016 17:40    #1097
[quote="Lucas."]Gdzie można zobaczyć wypowiedź Piotra?[/quote]
Za namową kilku znajomych chciałem się wypowiedzieć w tym wątku, bo podobno wyciera się tutaj moim imieniem co trzeci pisuar, ale po zapoznaniu się (przyznaję, że pobieżnym) z zawartością, ze smutkiem stwierdzam, że nie bardzo mam się do czego odnieść.
Odniosę się więc do tego, czego tutaj nie znalazłem (paradoks?).
1. Owszem, do współpracy CFM i MFM w ramach RM2 nie dojdzie, bowiem nie udało nam się porozumieć w dwóch kwestiach, które uważam za zasadnicze.
2. Nie, nie będzie to przedmiotem żadnych publikacji na naszej stronie, bo na centrumfm.org (wolno linkować?) zajmujemy się Football Managerem, a nie MoimFootballManagerem.
3. Nie, nie spodziewam się, żeby w najbliższym czasie zablokowano moje konto na MFM, bo jakkolwiek regulamin tej strony znam pobieżnie, to wypowiadam się rzadko i w sposób, który pozwala mi zachować wolność w większości znanych mi systemów prawnych.
4. Owszem, po wielu rozmowach z Mahdim jestem nadal zdrów i cały, a moja składnia oraz słownik nie doznały uszczerbku.

A teraz Panowie wybaczą. Udaję się w drogę po rozum, a to pewnie blisko nie jest.
Pozdrawiam.

IamTheSwarn Partyzant

0
16.03.2016 18:10    #1098
[quote="Piotr Sebastian"][quote="Lucas."]Gdzie można zobaczyć wypowiedź Piotra?[/quote]
Za namową kilku znajomych chciałem się wypowiedzieć w tym wątku, bo podobno wyciera się tutaj moim imieniem co trzeci pisuar, ale po zapoznaniu się (przyznaję, że pobieżnym) z zawartością, ze smutkiem stwierdzam, że nie bardzo mam się do czego odnieść.
Odniosę się więc do tego, czego tutaj nie znalazłem (paradoks?).
1. Owszem, do współpracy CFM i MFM w ramach RM2 nie dojdzie, bowiem nie udało nam się porozumieć w dwóch kwestiach, które uważam za zasadnicze.
2. Nie, nie będzie to przedmiotem żadnych publikacji na naszej stronie, bo na centrumfm.org (wolno linkować?) zajmujemy się Football Managerem, a nie MoimFootballManagerem.
3. Nie, nie spodziewam się, żeby w najbliższym czasie zablokowano moje konto na MFM, bo jakkolwiek regulamin tej strony znam pobieżnie, to wypowiadam się rzadko i w sposób, który pozwala mi zachować wolność w większości znanych mi systemów prawnych.
4. Owszem, po wielu rozmowach z Mahdim jestem nadal zdrów i cały, a moja składnia oraz słownik nie doznały uszczerbku.

A teraz Panowie wybaczą. Udaję się w drogę po rozum, a to pewnie blisko nie jest.
Pozdrawiam.[/quote]

Jakiś przerywnik od poetyki w świetle językoznastwa ( polecam serdecznie - Kira)

Czy wyciera cokolwiek? Hmm nigdy nie da się zadowolić 100% społeczeństwa, po prostu parę osób, uważało to za niestosowne, że tak ikona polskiej sceny, współpracuje z osobą, która chce to scene zniszczyć, która łamie prawo do swobodnej wypowiedzi, a swoim moderatorom nakazuje klikanie mocnych. - Tak mi się zdaje. Mam nadzieje, że po urodzinach coś ruszy, jakiś turniej np. Rozgrywka Normalności czy coś. Czy gramy dla dobrej zabawy a nie dla funtów.

1. Żegnamy RM2 ;< Trochę to przykre, ale niektóre osoby robiły wszystko by to zniszczyć
2. Ale chyba nikt nie oczekiwał po Tobie, jakichś komunikatów, wielkich manifestów. Raczej tak jak napisał Brudas. Sam wasz rozpad jest tak wymowny, że nie potrzeba komentarza. Skoro Tobie nie udało się dojść do porozumienia z Mahdim, to nikomu się nie uda.
3. Cóż, spójrz na posty Romantico. Regulamin nie ma znaczenia na tej stronie, liczą się sympatie/antypatie oraz stosunek do wydawcy.
4. Całe szczęscie.

Powodzenia w Twojej drodze, wszkaże sola ratio perfecta beatum facit.

Pucek Stachanowiec

0
16.03.2016 18:14    #1099
Wiem, że niektórzy mają dziką satysfakcję z uwagi na niepowodzenie Mahdiego. Ja go nie mam. Nie lubię cieszyć się z tego, gdy komuś coś się nie udaje. Nie powinniśmy mieć satysfakcji z niepowodzeń i błędów drugiego człowieka. Będę miał za to dziką satysfakcję, gdy rozmowy FM Revolution - Centrum FM zakończą się w zdecydowanie bardziej radosnej atmosferze i powiemy to razem na naszym wspólnym serwisie. Chciałbym, żeby Ci, którzy znajdują dużo czasu na złośliwe komentarze, znaleźli go też, gdy mamy do zrobienia coś pozytywnego.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

IamTheSwarn Partyzant

0
16.03.2016 18:18    #1100
Co mi więc Pucku proponujesz? Do zrobienia?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution