Polska Scena FM

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.03.2016 10:44    #1271
[quote="IamTheSwarn"]
Wnioskuje, by olać Łukasza Czyżyckiego i jego osobe ( mi niech tylko wypłaci funty), niech robią tam co chcą, ten turniej już upadł, tylko kasa trzyma tam ludzi. Niech już to forum nigdy nie będzie spaczone jego mierną osobą. Tak Łukaszku wiem, że to czytasz, zgodnie ze swoimi zasadami, nie będziesz mógl mnie zbanować z RM, bo jeszcze nie przystąpiłem do edycji, a jak przystąpie, to prawo nie działa wstecz, chociaż z Twoją pseudo-moralnością, kto Ciebie tam wie, buziaczki ;* . Szkoda strzępić ryja na człowieka, który nie jest wart jakiejkolwiek uwagi, zakończmy jego temat raz na zawsze, jakby go nigdy nie było. Co wy na to?[/quote]
Załóż lepiej newsletter dla hipokrytów, którzy będą tutaj przybiegać gdy tylko na mfm pojawią się kontrowersje.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
20.03.2016 11:49    #1272
[quote="Bolson"][quote="IamTheSwarn"]
Wnioskuje, by olać Łukasza Czyżyckiego i jego osobe ( mi niech tylko wypłaci funty), niech robią tam co chcą, ten turniej już upadł, tylko kasa trzyma tam ludzi. Niech już to forum nigdy nie będzie spaczone jego mierną osobą. Tak Łukaszku wiem, że to czytasz, zgodnie ze swoimi zasadami, nie będziesz mógl mnie zbanować z RM, bo jeszcze nie przystąpiłem do edycji, a jak przystąpie, to prawo nie działa wstecz, chociaż z Twoją pseudo-moralnością, kto Ciebie tam wie, buziaczki ;* . Szkoda strzępić ryja na człowieka, który nie jest wart jakiejkolwiek uwagi, zakończmy jego temat raz na zawsze, jakby go nigdy nie było. Co wy na to?[/quote]
Załóż lepiej newsletter dla hipokrytów, którzy będą tutaj przybiegać gdy tylko na mfm pojawią się kontrowersje.[/quote]

Nie posiadam takich funduszy, słowo hipokryta chyba do mnie nie pasuje, jeszcze raz przemyśl to Bolsonie, moje stanowisko zawsze było takie same, od pewnego wydarzenia, a że nie posiadam moralnośći to inna sprawa;)

0
20.03.2016 11:53    #1273
Jestem przekonany że natychmiast wrzuciłbyś swoje trzy grosze gdyby pojawiła się nowa kontrowersja. Tyle ode mnie, bo rzeczywiście szkoda strzępić ryja.

IamTheSwarn Partyzant

0
20.03.2016 11:59    #1274
Zależnie od danej sytuacji, natomiast sytuacja się zmieniła i tak szkoda strzępić ryja.

romantico Partyzant

0
20.03.2016 12:25    #1275
Bolson czemu tak negatywnie oceniasz tych ktorzy wrocili lub przyszli na cmrev. Czy to nie powinna byc sla Ciebie duma, bo jestes modem i masz wplyw ze ten kawalek sceny zachowuje ogolnie przyjete ramy wolnosci wypowiedzi. Kolejny Twoj atak, przynajmniej ja tak to odbieram..coraz mocnej przykre slowa.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.03.2016 o godz. 12:26

pulkownik_jakusz... Partyzant

0
20.03.2016 12:31    #1276
Wobec osób świadomie powracających na łono rev i szukających (jakkolwiek by to nie zabrzmiało) cichej przystani i wsparcia, należałoby raczej włączyć tryb Bols-Off zamiast Bols-On ;) Pozdrawiam.

zachi Zgred Manifestant

0
20.03.2016 12:32    #1277
Duma? Atak? Jak zwykle w tym śmiesznym temacie (ściema fm) zbyt duże słowa dla zbyt błahych spraw. Idźcie lepiej pooddychać pierwszym dniem wiosny.

Edytka mówi: albo odpalcie eFeMa lub Szoguna :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.03.2016 o godz. 12:38

Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

0
20.03.2016 12:41    #1278
Dumą jest dla mnie, gdy ktoś przychodzi na stronę, niezależnie skąd i stanowi wartość dodaną. Czy można tak nazwać przesiadywanie w jednym temacie i rozmawianie o scenowych przepychankach? Ostatni wpis z projektu Tamagotchi został dodany 09.02 - pisałeś że do połowy marca nie masz czasu, a jednak znajdowałeś go na pisanie o Rozgrywce Mistrzów i kontrowersjach związanych z mahdim? Pomyśl sobie, że mogłeś każdą chwilę wykorzystaną na napisanie postu tutaj przeznaczyć na napisanie kolejnego odcinka, który aktywizował czytelników nie zajmujących się tematem tego machania szabelkami. Co więcej, wygasły tam wszystkie screeny. Każdy zwykły użytkownik zabierający tutaj głos mógł zmienić priorytety i walczyć o darmowego Football Managera w naszym konkursie. Ale hej, lepiej prowadzić wojnę podjazdową u mahdiego!

Cieszę się, że to scenowa przestrzeń do wolnej wypowiedzi, ale zdecydowanie bardziej cieszyłbym się gdybyśmy mogli z niej skorzystać dyskutując o naszej ulubionej grze. Zastanówcie się, czy wasze apele o zaprzestanie dyskusji nie powinny być skierowane przede wszystkim do was samych. Redakcja FM Revolution stara się dać wam jak najlepsze narzędzia do tworzenia wartościowych treści, ale wolicie zakładać żartobliwe komitety i zbierać pliki ze screenami. Biegniecie na MFM wiedząc, że wasze komentarze będą przyczynkiem do kolejnej bitwy o wolność słowa tam gdzie wiadomo że jej nie będzie. A potem wracacie tutaj i, jak pisał Karol, powtarzacie w kółko te same argumenty w innym opakowaniu. Sił brakuje i ręce opadają. Zgaśnie wszystko, zgasnę ja.

PS. Zróbmy tak: pod tym adresem jest ankieta, która, mam nadzieję, pokaże stanowisko użytkowników FM Revolution. Proszę wszystkich o jedno kliknięcie, żebyśmy się w końcu na dobre przekonali co myślą o tym ludzie nie biorący czynnego udziału.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 20.03.2016 o godz. 12:43

0
20.03.2016 12:44    #1279
Popraw link Bolsonie. Sam zaraz zagłosuję.

0
20.03.2016 12:45    #1280
Jak dla mnie brakuje odpowiedzi w stylu: "Generalnie tak, ale uwielbiam czytać gównoburze".

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.