Bolson, do Twojej ostatniej odpowiedzi pasuje jak ulał powiedzenie "Przyganiał kocioł garnkowi". Twój ostatni manifest jest też z 09.02 - ponad miesiąc posuchy, gdzie Twoja wartość dodana. W moim przypadku to była ciężka nauka na egzamin, która zakończyła się sukcesem. Tamagotchi wraca już niedługo, bo uporałem się z Net Framework, który nie chciał mi się zaaktualizwać a nowy FMRTE najnowszej jego odsłony potrzebuje (pod 16.3.0). A gdzie moja dalsza aktywność - odpowiada mi forma RM i w niej wezmę udział, bo serwis, który szanuję i darzę sympatją nie jest w stanie stworzyć długofalowego projektu. Obym się mylił. Kilka razy wnosiłem by połączyć siły i stworzyć coś na wzór RM przez redakcję.Nawet wpisowe zrobić by było na FMa lub jakiś fajny gadżet, gdyż nie każdy widzi się w prowadzeniu Bolsona czy Ceyvola w podmienionym klubie.
W kwestii wojenki - chyba zapomniał wół jak cielęciem był, co Bolson? I zapomniał o swojej obecności na MFM.
W kwestii wojenki - chyba zapomniał wół jak cielęciem był, co Bolson? I zapomniał o swojej obecności na MFM.
Najnowsze posty