Witam. Przez lata męczyłem FM06 na WinXP i czuję że jeszcze gry nie wyeksploatowałem. Jednak komputer tak. Z musu przesiadłem się na laptopa. Dostałem z wersją Win7pro, którą od razu aktualizowałem do 10. Tam FM się nie załączał. Sądziłem, ze to niekompatybilność, więc wróciłem do win7. Tutaj jednak też nie działa. Zainstalowałem aktualizacje karty graficznej, javy, directx, przeinstalowałem grę przy wyłączonym firewallu, zainstalowałem patch 6,0,3, uruchamiam jako administrator w trybie zgodności z winxp SP3 i dalej nic. Na forach anglojęzycznych nie znalazłem rady. Wpadła mi do głowy myśl, czy może to po prostu płytka po latach jest już tak zużyta, że nie działa? Nadmienię szczerze, że płyta dodatkowa z patch 6.0.3 jest lekko zapleśniała
Jak ugryźć temat? Czy to wina windy czy płyty?
Pytanie jeszcze z innej beczki. czy parametry piłkarzy na fm pc i fm handheld są takie same? Jak edytować handheld? Może jest jakaś łatka zastępująca którąś zagraniczną ligę ligą polską?
Jak ugryźć temat? Czy to wina windy czy płyty?
Pytanie jeszcze z innej beczki. czy parametry piłkarzy na fm pc i fm handheld są takie same? Jak edytować handheld? Może jest jakaś łatka zastępująca którąś zagraniczną ligę ligą polską?
Najnowsze posty