Polska Scena FM

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2016 17:33    #1381
ale ja nigdy nie twierdziłem, że nie jestem hieną i mam jakieś większe poczucie moralności. I Co to za durna teoria, że każdy ocenia względem siebie?? To jak dziennikarze sportowi oceniają piłkarzy, to też oceniają względem siebie? "Każdy ocenia względem siebie"- NocnyTyper Coehlo 2016.

robal15 Młody aktywista

0
06.04.2016 17:34    #1382
[quote="Bolson"]Jak miło że znowu tu wróciłeś po wielkiej kampanii pt. chciałbym zagrać w rm, ale nie mogę więc będę pisał tutaj jaki to mahdi jest be, a następnie "wyjeździe w delegację" na portal Mój Football Manager. Mnie osobiście nie interesują twoje tłumaczenia, wyleciałeś to wyleciałeś.[/quote]
+1

Miałem to samo napisać... jak tylko wróci z powrotem na fmrev z płaczem - nawet Cichemu o tym wczoraj mówiłem. Uprzedziłeś mnie...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.04.2016 o godz. 17:38

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

nocnytyper Partyzant

0
06.04.2016 18:25    #1383
Dziennikarze nie oceniają. Oni komentują.

nocnytyper Partyzant

0
06.04.2016 18:28    #1384
"Miałem to samo napisać... jak tylko wróci z powrotem na fmrev z płaczem - nawet Cichemu o tym wczoraj mówiłem. Uprzedziłeś mnie... "

Nie wróciłem z płaczem, ani z żalami. Napisałem tylko post, aby dodać coś od siebie bo dyskutowaliście na mój temat. To chyba normalne. Ani słowa nie napisałem że Mahdi i mfm to coś tam coś tam. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem ludziska i obejrzyjcie filmik Sobu zamiast gdybać i polemizować ;)

Pikawa Artysta Rewolucji

0
06.04.2016 18:30    #1385
[quote="nocnytyper"]"Miałem to samo napisać... jak tylko wróci z powrotem na fmrev z płaczem - nawet Cichemu o tym wczoraj mówiłem. Uprzedziłeś mnie... "

Nie wróciłem z płaczem, ani z żalami. Napisałem tylko post, aby dodać coś od siebie bo dyskutowaliście na mój temat. To chyba normalne. Ani słowa nie napisałem że Mahdi i mfm to coś tam coś tam. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem ludziska i obejrzyjcie filmik Sobu zamiast gdybać i polemizować ;)[/quote]
I co on wnosi do sprawy?
.

Lucas. Partyzant

0
06.04.2016 18:36    #1386
Sobu wyciągnął zbyt daleko idące wnioski. Zamiast po prostu poprzestać na fakcie, że opcja natychmiastowy wynik normalnie wykonuje zmiany- co pozwoliłoby obalić jedyny argument RM Teamu, to uznał, że nie ma możliwości nie przeprowadzania zmian- w ogóle. Nie mniej co chciał zrobić- zrobił, pokazał, że rzekome dowody, to jedynie nic nie warte przypuszczenia i do tego błędne.

nocnytyper Partyzant

0
06.04.2016 18:51    #1387
Znalazłem sposób na sprawdzenie, czy był używany instant result. Ściągnąłem sobie skórkę, odpaliłem sejwa. Dałem natychmiastowy wynik i po meczu kliknąłem raport pomeczowy, następnie "reakcja na rozmowę motywacyjną". Moim oczom ukazały się style rozmów Rząsy z zawodnikami. Były spokojne, a ja nigdy nie rozmawiam z zawodnikami spokojnie, a asertywnie, lub agresywnie. Ot to dowód, niepodważalny, że nie używałem instant result. Jeśli ktoś chce, mogę wrzucić swoje style rozmów z raportu, wystarczy zatrudnić sobie asystenta jako Tomasza Rząse i kliknąć instant result. Wszystko będzie jasne.

Pikawa Artysta Rewolucji

0
06.04.2016 19:06    #1388
[quote="nocnytyper"]Znalazłem sposób na sprawdzenie, czy był używany instant result. Ściągnąłem sobie skórkę, odpaliłem sejwa. Dałem natychmiastowy wynik i po meczu kliknąłem raport pomeczowy, następnie "reakcja na rozmowę motywacyjną". Moim oczom ukazały się style rozmów Rząsy z zawodnikami. Były spokojne, a ja nigdy nie rozmawiam z zawodnikami spokojnie, a asertywnie, lub agresywnie. Ot to dowód, niepodważalny, że nie używałem instant result. Jeśli ktoś chce, mogę wrzucić swoje style rozmów z raportu, wystarczy zatrudnić sobie asystenta jako Tomasza Rząse i kliknąć instant result. Wszystko będzie jasne.[/quote]
Na prawdę nie mam ochoty tego sprawdzać. Ciekawi mnie nadal tylko jedna rzecz - czemu nie robisz zmian? To jakaś nowa killer taktyka?
.

PavS Partyzant

0
06.04.2016 19:11    #1389
To akurat zwykłe olewanie symulacji. Skąd to wiem, a no sam nie robię zmian. Dlaczego? Puszczam mecz w tle, a w między czasie robię coś innego. Proste, proste.

Maciejusz Partyzant

0
06.04.2016 19:26    #1390
[quote="robal15"][quote="Bolson"]Jak miło że znowu tu wróciłeś po wielkiej kampanii pt. chciałbym zagrać w rm, ale nie mogę więc będę pisał tutaj jaki to mahdi jest be, a następnie "wyjeździe w delegację" na portal Mój Football Manager. Mnie osobiście nie interesują twoje tłumaczenia, wyleciałeś to wyleciałeś.[/quote]
+1

Miałem to samo napisać... jak tylko wróci z powrotem na fmrev z płaczem - nawet Cichemu o tym wczoraj mówiłem. Uprzedziłeś mnie...[/quote]

Ekhm...przepraszam, ale to ja pisałem to do Ciebie Robaczku :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution