Polska Scena FM

Makaveli-SoBu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2016 19:53    #1391
[quote="Lucas."]Sobu wyciągnął zbyt daleko idące wnioski. [/quote]

Być może i zbyt daleko idące. Ale pokazałem im 2 filmy, z dwóch różnych karier https://www.youtu(...)-PhT82W0 i https://www.youtu(...)azLbSpNc Jednak niektórzy na tej scenie są zbyt zapatrzeni w siebie, racjonalne argumenty działają jak płachta na byka, przez to skończyłem z banem :D

nocnytyper Partyzant

0
06.04.2016 20:03    #1392
[quote="Makaveli-SoBu"][quote="Lucas."]Sobu wyciągnął zbyt daleko idące wnioski. [/quote]

Być może i zbyt daleko idące. Ale pokazałem im 2 filmy, z dwóch różnych karier https://www.youtu(...)-PhT82W0 i https://www.youtu(...)azLbSpNc Jednak niektórzy na tej scenie są zbyt zapatrzeni w siebie, racjonalne argumenty działają jak płachta na byka, przez to skończyłem z banem :D[/quote]
A jak się odniesiesz do różnic w rozmowach motywacyjnych? Moje zawsze asertywne lub agresywne, a na instant result spokojne. W dodatku asystent w przerwie nie dodawał nic od siebie, a ja zawsze to robię. Albo to pominął i teraz za wszelką cenę chce uratować twarz idąc w zaparte, albo po prostu zrobił to celowo.

Makaveli-SoBu Partyzant

0
06.04.2016 20:07    #1393
[quote="nocnytyper"][quote="Makaveli-SoBu"][quote="Lucas."]Sobu wyciągnął zbyt daleko idące wnioski. [/quote]

Być może i zbyt daleko idące. Ale pokazałem im 2 filmy, z dwóch różnych karier https://www.youtu(...)-PhT82W0 i https://www.youtu(...)azLbSpNc Jednak niektórzy na tej scenie są zbyt zapatrzeni w siebie, racjonalne argumenty działają jak płachta na byka, przez to skończyłem z banem :D[/quote]
A jak się odniesiesz do różnic w rozmowach motywacyjnych? Moje zawsze asertywne lub agresywne, a na instant result spokojne. W dodatku asystent w przerwie nie dodawał nic od siebie, a ja zawsze to robię. Albo to pominął i teraz za wszelką cenę chce uratować twarz idąc w zaparte, albo po prostu zrobił to celowo.[/quote]

Styl rozmów motywacyjnych jest zależny od charakteru asystenta.

nocnytyper Partyzant

0
06.04.2016 20:24    #1394
[quote="Makaveli-SoBu"][quote="nocnytyper"][quote="Makaveli-SoBu"][quote="Lucas."]Sobu wyciągnął zbyt daleko idące wnioski. [/quote]

A jak się odniesiesz do różnic w rozmowach motywacyjnych? Moje zawsze asertywne lub agresywne, a na instant result spokojne. W dodatku asystent w przerwie nie dodawał nic od siebie, a ja zawsze to robię. Albo to pominął i teraz za wszelką cenę chce uratować twarz idąc w zaparte, albo po prostu zrobił to celowo.[/quote]

Styl rozmów motywacyjnych jest zależny od charakteru asystenta.[/quote]
Czyli skoro w mojej karierze za każdym razem jest asertywnie lub agresywnie, a w teście z instant result Rząsa motywuje spokojnie, to znaczy że?

Makaveli-SoBu Partyzant

0
06.04.2016 20:29    #1395
[quote="nocnytyper"]Czyli skoro w mojej karierze za każdym razem jest asertywnie lub agresywnie, a w teście z instant result Rząsa motywuje spokojnie, to znaczy że?[/quote]

że Rząsa jest spokojnym człowiekiem. Prawdopodobnie w jego profilu znajdziesz informację o jego osobowości - na 99% będzie to informacja że jest zrównoważonym człowiekiem.

romantico Partyzant

0
06.04.2016 20:34    #1396
Nocny a jak My mamy to stwierdzić jak nie mamy wglądu w sejw? Mamy ci wierzyć na słowo? Pokazałeś głosowaniem na menago miesiąca jak giętki masz kręgosłup moralny. Chcesz przekonać Nas to pokaż sejw. I tak po RM go poznamy jak mahdi oznajmił.

PavS Partyzant

0
06.04.2016 20:35    #1397
[quote]
że Rząsa jest spokojnym człowiekiem. Prawdopodobnie w jego profilu znajdziesz informację o jego osobowości - na 99% będzie to informacja że jest zrównoważonym człowiekiem. [/quote]

Ludzie serio? Chłopie wytłumaczę ci to bo nie mogę patrzeć jak się meczysz z mysleniem.

1. Masz karierę typera
2. Ma rozmowy asertywnie/agresywnie
3. Asystent to Rząsa
4. Asystent prowadzi rozmowy spokojnie
5. Skoro rozmowy sa prowadzone agresywnie/asertywnie wyklucza to natychmiastowy wynik

Już rozumiesz czy dalej post po poście będzie pisał jakieś dyrdymały.

W sumie to tyle, aby uciąć debilne wpisy. Czy oszukiwał czy nie, nie wiem i w sumie mam to gdzieś

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 06.04.2016 o godz. 20:38

IamTheSwarn Partyzant

0
06.04.2016 20:41    #1398
Dziennikarze również OCENIAJĄ, chociażby noty pomeczowe. "No wiesz, Kira, każdy ocenia względem siebie, nie inaczej"- to chyba największa głupota którą ostatnio usłyszałem, włączając w to zdanie "kopernik był astronautą".
E. Obejrzałem filmik, a kliknij Natychmiastowy Wynik-->symulacja meczu

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.04.2016 o godz. 20:43

Makaveli-SoBu Partyzant

0
06.04.2016 20:45    #1399
[quote="PavS"][quote]
że Rząsa jest spokojnym człowiekiem. Prawdopodobnie w jego profilu znajdziesz informację o jego osobowości - na 99% będzie to informacja że jest zrównoważonym człowiekiem. [/quote]

Ludzie serio? Chłopie wytłumaczę ci to bo nie mogę patrzeć jak się meczysz z mysleniem.

1. Masz karierę typera
2. Ma rozmowy asertywnie/agresywnie
3. Asystent to Rząsa
4. Asystent prowadzi rozmowy spokojnie
5. Skoro rozmowy sa prowadzone agresywnie/asertywnie wyklucza to natychmiastowy wynik

Już rozumiesz czy dalej post po poście będzie pisał jakieś dyrdymały.

W sumie to tyle, aby uciąć debilne wpisy. Czy oszukiwał czy nie, nie wiem i w sumie mam to gdzieś[/quote]

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale za bronienie Nocnego, za udowodnienie wszystkim myślącym dwoma filmikami z użyciem opcji Natychmiastowy wynik dostałem bana. Więc daruj sobie pociski o nie myśleniu bo chyba sam nie wiesz co piszesz. To co mówi asysten jest zależne od cech jego osobowości - skoro jest zrównoważony to zawsze rozmowy będą prowadzone w sposób spokojny. ZAWSZE.

nocnytyper Partyzant

0
06.04.2016 20:46    #1400
[quote="romantico"]Nocny a jak My mamy to stwierdzić jak nie mamy wglądu w sejw? Mamy ci wierzyć na słowo? Pokazałeś głosowaniem na menago miesiąca jak giętki masz kręgosłup moralny. Chcesz przekonać Nas to pokaż sejw. I tak po RM go poznamy jak mahdi oznajmił.[/quote]
Napisałem 4 razy do Mahdiego, żeby udostępnił screeny z moimi rozmowami i porównał je z tymi, które zasymulował z wynikiem instant results. Cisza w eterze. Jego żona milczy, Nascimento milczy. Śmiem twierdzić, że takiej symulacji nie zrobił!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.