Polska Scena FM

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2016 11:02    #1491
No to, żeby nawrócić się na temat Sceny. Nasz wielki, jedyny zbawca już "mobbinguje" użytkowników swej strony i chce za pomocą pochlebstw zwiększyć ilość blogów RM. Czyżby frekwencja nie była zadowalająca?

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
14.04.2016 12:27    #1492
No bo trzeba zdjąć romantico z piedestału ;)

Pucek Stachanowiec

0
14.04.2016 17:24    #1493
Powiedzcie mi lepiej co tam słychać na FM Tube, bo ostatnio widziałem takie żenujące wideo, w którym Kassi beszta jakiegoś oglądającego i strasznie słabo to wyszło. A nie jestem na bieżąco co się tam dzieje.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

romantico Partyzant

0
14.04.2016 18:15    #1494
[quote="Pucek"]Powiedzcie mi lepiej co tam słychać na FM Tube, bo ostatnio widziałem takie żenujące wideo, w którym Kassi beszta jakiegoś oglądającego i strasznie słabo to wyszło. A nie jestem na bieżąco co się tam dzieje.[/quote]

Pucek, przybliż wątek :-)

nocnytyper Partyzant

0
15.04.2016 00:40    #1495
[quote="SuperZiemniak"]No to, żeby nawrócić się na temat Sceny. Nasz wielki, jedyny zbawca już "mobbinguje" użytkowników swej strony i chce za pomocą pochlebstw zwiększyć ilość blogów RM. Czyżby frekwencja nie była zadowalająca?[/quote]
Próbują wypełnić dziurę po mnie hahaha ale im się nie udaje.
A tak na poważnie to kto zajmuje się zakładka FM TV?

Pucek Stachanowiec

0
18.04.2016 17:20    #1496
Odradzam udział w czymkolwiek organizowanym przez MFM. Zwłaszcza teraz, gdy pod pozorem dobroczynności naszymi nazwiskami oraz nickami pewni ludzie chcą sobie zrobić promocję oraz ewentualnie nabić kilku użytkowników.
Warto przypomnieć historię zdjęcia linku do pomocy przyjaciółce SuperZiemniaka. Osoby potrzebujące warto wspierać, ale nie dodając niczego takim pośrednikom jak wydawcy i redaktorzy MFM.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Marjo_O Partyzant

0
18.04.2016 17:45    #1497
To zrób na złość Mahdiemu i nie nagrywaj tego filmu i nie wpłacaj żadnej kasy w tym szczytnym celu i nie nominuj nikogo. Dzięki Tobie MFM nie będzie miało dodatkowej promocji i nie nabije sobie kilku użytkowników, bo pewnie tylko o to chodzi. Pozdrawiam.
PS. Zdjęcie linku od SuperBulwy to ten sam styl i poziom.

Shrek Partyzant

0
19.04.2016 18:22    #1498
Hej Pucek, czy to nie Ty namawiałeś jakiś czas temu do zakopania topora wojennego i przeniesienia energii, która jest wykorzystywana do wojenek podjazdowych, na jakiś wspólny cel? Ze wspólnym turniejem się nie udało, to może chociaż akcja charytatywna. Na pewno zdjęcie akcji charytatywnej zaproponowanej przez SuperZiemniaka, nie było słusznym posunięciem, ale czy to oznacza, że musimy odpłacać im tym samym, bojkotując ich akcję?

O ile są pomysły złe, takie sobie i dobre, to akcja NieKręćŻeWpłacisz, nie jest autorstwa ludzi związanych z MFM, tylko z portalem Weszlo.com Im więcej ludzi dowie się o tej akcji tym lepiej, a to kto ją propaguje nie powinno być żadnym powodem do brania/nie brania udziału.

nocnytyper Partyzant

0
19.04.2016 21:22    #1499
W wielu rzeczach się z z Mahdim nie zgadzam, ale tą akcją mi zaimponował. A tłumaczenie że jest to zwykły chwyt marketingowy, jest śmiechu warte. Nie masz na to dowodów, to nie rzucaj pustymi oskarżeniami ;)

kondi192 Minister Kultury

0
19.04.2016 21:32    #1500
[quote="nocnytyper"]W wielu rzeczach się z z Mahdim nie zgadzam, ale tą akcją mi zaimponował. A tłumaczenie że jest to zwykły chwyt marketingowy, jest śmiechu warte. Nie masz na to dowodów, to nie rzucaj pustymi oskarżeniami ;)[/quote]

Fakt, za akcje szacunek się należy, jednak to Nasci ją wrzucił na mfm. Przydałaby się podobna akcja dla Waldka Piątka, skoro już jesteśmy przy pomocy dla piłkarzy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.