Polska Scena FM

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.04.2016 10:03    #1521
Po pierwsze - zastanów się czy Twój post o sprzedawaniu popcornu wnosił COKOLWIEK do dyskusji. Jeśli nie, to może nie powinieneś pisać go wcale? Zapewniam, że gdyby była to tylko wstawka przed merytoryczną wypowiedzią a nie osobny, zupełnie niepotrzebny post, nie byłoby ostrzeżenia.
Zachęcam tak mocno, jak tylko się da. Napisz do Ceyvola i zobacz, czy zmienił zdanie odkąd powiedział że dawanie warnów za takie posty to jedyny sposób na zakończenie śmiecenia w tym dziale. Mogę być nawet ministrantem, wszystko mi jedno, ale posty na forum to nie shoutbox czy donosy.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
20.04.2016 10:15    #1522
[quote="Bolson"]Po pierwsze - zastanów się czy Twój post o sprzedawaniu popcornu wnosił COKOLWIEK do dyskusji. Jeśli nie, to może nie powinieneś pisać go wcale? Zapewniam, że gdyby była to tylko wstawka przed merytoryczną wypowiedzią a nie osobny, zupełnie niepotrzebny post, nie byłoby ostrzeżenia.
Zachęcam tak mocno, jak tylko się da. Napisz do Ceyvola i zobacz, czy zmienił zdanie odkąd powiedział że dawanie warnów za takie posty to jedyny sposób na zakończenie śmiecenia w tym dziale. Mogę być nawet ministrantem, wszystko mi jedno, ale posty na forum to nie shoutbox czy donosy.[/quote]

Logicznym jest, że będzie śmiecenie, jeżeli nie ma śmietnika. Przez donosy nie jestem w stanie obwieścić światu, że czytając atak Pucka na akcję promowaną przez MFM to jedynie trzeba z kubkiem popcornu oglądać, bo nie pozostaje nic innego jak kuełek kolorycznej bomby do zajedzenia niesmaku, gdy jesteśmy świadkami bardzo kiepskiego filmu (nawoływanie do bojkotu)* nawet, gdy reżyserem jest znana osobistość (Pucek)*. * - wyjaśnienia dla osób o płaskich horyzontach myślowych :-)

// Edytowano 6 razy, ostatni raz 20.04.2016 o godz. 10:17

PavS Partyzant

0
20.04.2016 12:43    #1523
Tak jak moja opinia na temat Mahdiego jest jaka jest, tak wpis Pucka swoim debilizmem pobił go 10krotnie, moje gratulacje. Chłopie zachowujesz się jak rozkapryszona primabalerina, serio dorośnij. Trzymacie takich ludzi w redakcji, a później się dziwicie, że przypadkowy czytelnik wyrabia sobie opinię n/t cmrev na ich podstawie.

Cel jest szczytny i każda wpłata jest ważna, a tu typ wyskakuje z "bojkotem" bo jest ona na stronie, na której dostał bana. Przyznajcie sami, że jest to żenujące. Z resztą pisze to ten sam człowiek, ktory zażarcie bronił Mahdiego dopóki nie dorobił się bana. Przypominasz mi Nocnegotypera, która jak chorągiewka obraca się tam skąd wieje. Wstyd dla całego portalu

Możecie dać mi bana za ten wpis, ale taka żenada w wykonaniu Pucka zasługiwała na odpowiedni komentarz.

kondi192 Minister Kultury

0
20.04.2016 12:54    #1524
@Pavs

Pucek nie jest w redakcji.

PavS Partyzant

0
20.04.2016 13:01    #1525
Mea Culpa, czyli ten "krzyżyk" przy nicku to moderator? Tak czy siak funkcja dosyć reprezentatywna.

Pucek Stachanowiec

0
20.04.2016 15:12    #1526
Nie nawołuje do bojkotu akcji czy pomagania - taki zarzut to absurd, tylko do bojkotu pośrednika ze względu na osobiste doświadczenia oraz treść i argumenty wypowiedziane w tym temacie, w którym aktualnie dyskutujemy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.04.2016 o godz. 15:13

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

PavS Partyzant

0
20.04.2016 15:48    #1527
Uważasz, że pieniądze wpłacone dzięki m.in. pośrednictwu Mahdiego mają inna wartość? Jak dla mnie nie ważne dzięki komu dowiesz o akcji, a to czy się dorzucisz. Twój wpis był dziecinny i głupiutki i niestety niezbyt korzystnie o tobie świadczy.

Pucek Stachanowiec

0
20.04.2016 17:52    #1528
Pieniądze mają taką samą wartość, ale jaki stosunek do dobroczynności ma wydawca MFM, to pokazał także w przypadku przyjaciółki SuperZiemniaka. Jaki był wtedy Twój głos? Co napisałeś?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

romantico Partyzant

0
20.04.2016 18:26    #1529
[quote="Pucek"]Nie nawołuje do bojkotu akcji czy pomagania - taki zarzut to absurd, tylko do bojkotu pośrednika ze względu na osobiste doświadczenia oraz treść i argumenty wypowiedziane w tym temacie, w którym aktualnie dyskutujemy.[/quote]

A tymczasem 18.04.2016, godz. 17.20 Pucek rzekł
[quote]Odradzam udział w czymkolwiek organizowanym przez MFM...[/quote]

Pucek, ja o tej akcji dowiedziałem się właśnie z MFM, tak jak pewnie inni. MFM jakie jest jakie jest, ale żeby jechać po akcji, którą chcą promować by pomóc dzieciakom, w imię czego? Tego, że zdjęli post Ziemniaka? Stworzyłeś blog o pomaganiu, jak do niego się dostać jak jest zakopany półmetra po warstwą innych.
Zamiast walnąć przynajmniej pokorą to Ty idziesz w zaparte. Będąc lekko złośliwym - chyba ranga moda wyprała z ciebie pewne wartości; ale to tylko moja mała złośliwość.

By bojkotować MFM trzeba zaoferować też coś w zamian...

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 20.04.2016 o godz. 18:29

PavS Partyzant

0
20.04.2016 18:29    #1530
A co am do rzeczy stosunek Mahdiego do dobroczynności? Kasa idzie bezpośrednio na konto fundacji.

[quote]Jaki był wtedy Twój głos? Co napisałeś?[/quote]

To ja mam gdzieś w "obowiązkach usera" komentowanie każdej debilnej decyzji Mahdiego? Dzisiaj trafiłem na twój głupiutki komentarz to uznałem za stosowane go skomentować, a jako ze na kanwie sprawy Nocnegotypera, zaczynają drażnić mnie takie chorągiewki jak ty czy on, to wyszło dosyć ostro.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.