Polska Scena FM

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.04.2016 00:45    #1541
[quote="rapechuck"][quote="romantico"]
PPo takim tekście na serio zaczynam rozważać wprowadzenie zasady z pewnego miejsca w internecie, gdzie za komentowanie decyzji moderatora dostaje się warna z automatu. Po dalszym roztrząsaniu tej kwestii publicznie, kolejnego warna - i tak do skutku. [/quote]
[/quote]
Bardzo mądre słowa. Bo zarówna jak z pewnego miejsca w internecie, jak i nawet od Bolsona czuć hipokryzje, nawet w Krakowie. Nie, nie mam nic do niego, ani do nikogo, nie jest to PERSONALNA uwaga, a raczej wskazanie na stan rzeczy. Widocznie musi tak być, że ciężko pogodzić pracę z prywatą. Jako osoba, ukarana przez system, nie mam urazy, widocznie tak miało być. Wesołych świąt ;)

romantico Partyzant

0
21.04.2016 08:14    #1542
Ceyvol, ja umiem, ale co z osobami, które tu wchodzą rzadko lub są pierwszy raz. Swoją wypowiedzią chciałem tylko zasygnalizować, iż nie jest to za bardzo wyeksponowane.
Rapechuck; wychodzę z takiego założenia, że mod jest tylko człowiekiem i ma prawo się mylić. Coś mi się wydaje, że stosując Twój kierunek serwis zamieni sie dyktat jednostek, które tylko będą miały wyłączność na prawdę.
W kwestii rang - jak powiedział to pułkownik_jakuszyn: "to tylko internet", mi ranga do życia nie jest potrzebna. Zwróciłem uwagę na coś co wydało mi się dziwne. Nie ma co drążyć dalej tematu.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
21.04.2016 08:36    #1543
Chodzi o ostrzeżenia za publiczne komentowanie. Swoich racji można dochodzić w korespondencji prywatnej, więc żaden tam dyktat jednostek, a tym bardziej z wyłącznością na prawdę. Na Rev nigdy nie było cenzury (choć ostatnio, jeśli chodzi o słownictwo, się zdarza, ale to może wynika z tego, że kiedyś to użytkownicy sami z siebie nie rzucali mięsem, żeby tylko rzucać, bo przecież nadal można wyrazić wszystko nie używając słów powszechnie uważanych za wulgarne) i takowej się nie przewiduje.
Prawda (fakty) jaka jest, każdy widzi, reszta to (indywidualna) interpretacja.

Pucek Stachanowiec

0
21.04.2016 09:58    #1544
Co do tego romantico, że na FM Rev mało się dzieje, to zgadzam się. Moglibyśmy więcej, ale nie udaje się przełamać pewnej inercji. Jednak jest też dużo możliwości zaangażowania społeczności w swoje pomysły - przez blogi i depesze. Jest fajny projekt dotyczący złotego pokolenia. Ponadto można robić swoje turnieje, ligi, cokolwiek, pisać publicystykę i kariery. Mamy też temat, gdzie możemy swobodnie porozmawiać o czymkolwiek i się zintegrować w pozytywnej atmosferze. Prowadzimy wiele dyskusji - nikt nikogo nie banuje z powodu odmiennego zdania. Nie zawsze wszystko musi przyjść z góry. Generalnie gwarantujemy tutaj spokój, wolność wypowiedzi, gdy nie łamie się zasad i trochę możliwości. Tutaj masz największą polską społeczność graczy, najczęściej pobierane dodatki i największą możliwość zainteresowania.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

paweldemon Partyzant

0
21.04.2016 10:53    #1545
My, my, my, w kółko to samo. Bla, bla, bla, gdzie moje wiadro. Cieszy mnie fakt, że coraz częściej pokazujesz swój czarny charakterek, który znam od dawna. Sprawiasz wrażenie jakbyby palił ci się grunt pod nogami, musisz być ostrożniejszy, bo zdradzisz całego siebie :P ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam Wròż Pawel

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
0
21.04.2016 11:48    #1546
E?

Brazzo Młody aktywista

0
21.04.2016 13:15    #1547
[quote="nesete"]E?[/quote]
Paweldemon już tak ma :D To je amelinium, tego nie pomalujesz (nie ogarniesz).
Jest fajna inicjatywa z Złotym pokoleniem. Jest kupa ludzi na stronie marudzących, że nic nikt nie tworzy. A nie łaska samemu coś spróbować? Nie musi to być od razu świetne i zapierające dech w piersiach. Im więcej się tworzy, tym to staje się lepsze pod wieloma względami. Resztę oceni publika.

GokuSSJ25 Partyzant

0
08.05.2016 01:21    #1548
" Lufa przy potylicy - rozstrzelany. To oczywiście nawiązanie do wszczynania shitstormów."
Przykro się robi...

Nascimento1998 Partyzant

0
08.05.2016 11:55    #1549
Przez prawie miesiąc było spokojnie w tym wątku, niektórzy z rev zapewne zapomnieli o istnieniu naszej strony, a Ty znowu zaczynasz, w dodatku strasznie manipulując...

http://imgur.com/SaccuMd

http://imgur.com/Evue3PO

Bolson Minister ds. Nagłych

0
08.05.2016 12:51    #1550
Norbert, a przy okazji - co z tymi domniemanymi dubelkontami? Możesz nam napisać, kto je zakładał?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.