[quote="Malciek"][quote="Robsson93"]
Nie wymaga się transferów nie wiadomo jak wielkich i spektakularnych, ale solidnych i przemyślanych, a nie kupować na pałe, ch*j wie na co i po co. Zaciągnąć kredyt, kupić ze 3 czy 4 solidnych, powtarzam solidnych grajków i na nich opierać zespół. [/quote]
To jest Twój przepis na sukces? Znasz takich grajków "solidnych" 3 lub 4? Chciałbym przypomnieć, że nie tak dawno temu gdyby nie "blondyna" Legia, byłaby w LM na 80-90%, więc tymi grajkami da się coś zbudować. Poziom ligi jest jaki jest, ale to chyba nasz obowiązek kibicować polskim zespołom w europejskich pucharach, może tam by się czegoś nauczyły. Odkąd drużyny kilka lat z rzędu kwalifikują się do LE, to widać robione przez nie postępy, a nawet kilku fajnych grajków się tutaj pojawiło. (Np: Krasić, jak odpalił teraz, to aż miło się go ogląda jako ŚP)[/quote]
Nie wiem czy to jest akurat przepis na sukces, ale skoro kluby chcą stawać się coraz to lepsze, a ta metoda rządzenia która jest obecnie nie wypaliła to może trzeba coś zmienić, a dopóki nie spróbujemy to nie wiemy czy zadziała. Nie wiem teraz zbyt wiele o piłkarzach z nowszych wersji, bo nie grywam w fm-a. Na pewno jakbym był prezesem takiego klubu, to chciałbym aby ten klub osiągał coś nie tylko na krajowym podwórku, ale i na europejskim. Więc na pewno chciałbym kupić jakiś solidnych graczy, którzy dadzą jakość i pozwolą się rozwijać klubowi a nie pierwszego lepszego piłkarza, który przyjdzie tu tylko po hajs. :fajka2:.
Krasića pamiętam jeszcze z czasów gry w CSKA, razem z Alanem Dzagoevem, byli piłkarzami których chciałem kupować. Milos na początku słyszałem że ponoć nieźle dawał w parnik :cool:
W takim klubie pracuje nie tylko jedna blondyna, ale wiele innych osób, które powinny pilnować takich szczegółów.
Oczywiście że jest naszym obowiązkiem kibicować polskim zespołom i sam ich wspieram i z wielką przyjemnością ujrzę polski klub w lm, ale taki który pomimo że jest skazany na 4 miejsce, będzie wstanie urwać jakiś punkt i grać w piłkę, a nie dostać sromotne lanie od wszystkich w grupie i na tym koniec.
Najnowsze posty