[quote="Bolson"]Hej, to dalej działa
Co napiszesz o CM 4? Kim grałeś, jakieś wspomnienia?[/quote]
Nie pamiętam wielu szczegółów, miałem wtedy jakieś 10 lat. W samego CM-a 4 (chociaż wtedy z kolegą z klasy nazywaliśmy tę grę "cymy" - stąd teraz nie mówię, że gram w efema tylko "fymy", taka mała ciekawostka) grałem Realem (gdzie zająłem max 3 miejsce w lidze) i Milanem (niestety nie pamiętam miejsc ani osiągnięć). Pamiętam też karierę Lazio, gdzie wygrałem Serie A (bez metody sejw/load).
Jeśli chodzi o transfery, najlepsze co udało mi się osiągnąć to ściągnięcie Kaki, C. Ronaldo, Beckhama i Rooneya do jednego zespołu (bodajże Realu), to była kozacka mieszanka).
Grałem w to trochę mało świadomie, ale dzięki CM 4 przekonałem się do menedżerów i już od dobrych kilkunastu lat jestem uzależniony od serii, chociaż miałem małe przerwy. Obecnie wyprowadziłem Milan z dołka w najnowszej edycji, ale to inna historia. Fajnie się wspomina stare czasy, gdzie oceniało się piłkarzy głównie po wartości pieniężnej, a nie "rzeczywistej" grze na boisku i statystykach
Ech, miało się 10 lat. Rozpisywanie taktyk na szkolnej tablicy z poszczególnymi piłkarzami z FM 2008 z późniejszych czasów z tym samym kolegą o którym wspominałem wyżej też mi się wryło w głowę (szkoda że nie mam zdjęć!), ale to tak w ramach post scriptum.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.06.2016 o godz. 00:05
Najnowsze posty