gram taktyką 4-5-1 czyli ol-oś-oś-op potem pś obrona i pś wsparcie, skrzydłowy atak prawy i lewy oraz opś atak oraz kn wsparcie. Strategia kontrola, bardzo płynna. ataki prawym i lewym skrzydełm, linia obrony normalna, duzy pressing. W atletico było ok (mistrzostwo), w leverkusen ok (vice) ale w anglii tragedia i to w liverpool oraz tottenham. Chodzi mi że posiadanie niskie, nie podają tylko tracą bo czekają niewiadomo na co, podania nie dochodzą oraz przeciwnik podaje za plecy moich obrońców a bramkarz mało co broni a to i mignolet i Hugo Loris. Co leci sam na sam to wpuszczają. Podania mam krótkie ale myślę czy nie zmienić na mieszane by te podania dochodziły i szybciej podawali. Boję się tylko o to że nie będą podawać po ziemi tylko piłka będzie latać w powietrzu a takiej gry nie lubię. Tak samo obrona myślę by cofnąć ale boje się że będą za bardzo oddaleni od pomocy, że będą za głęboko i przeciwnik będzie często gościł na mojej połowie. No i ciągle mi asystent radzi by podania były bardziej bezpośrednie oraz by skrzydłowi byli schodzący napastnik. Co mi radzicie ? FM 2016
Najnowsze posty