Polska Scena FM

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.08.2016 21:28    #1731
To prawda, jednak z drugiej strony, to nie jest jakiś niesamowity ewenement na scenie i w ogóle w życiu, bo pamiętam podobny brak tolerancji dla odmienności i dyskusji na CM Forum, tylko na nieco wyższym poziomie, jeśli chodzi o argumentację. Niezdolność do przeprowadzania normalnego turnieju w normalnej atmosferze też coś mówi o naszym środowisku : P Porządnym ludziom brakuje chęci do przerwania marazmu, więc za lejce chwytają szaleńcy i pędzą na tym koniu depcząc nam wszystkim po głowach.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
11.08.2016 21:29    #1732
[quote="pulkownik_jakuszyn"]Cwaniak z Ciebie romantico, bo dostajesz od Łukasza FM17 za friko i nie musisz prowadzić żadnych rozgrywek ;)[/quote]
Mozna mieć tylko nadzieję, że nie znajdzie się jakiś tajemniczy sponsor Mr. Green

IamTheSwarn Partyzant

0
11.08.2016 23:44    #1733
Ej i ja też mam tego FM'a, tak tylko chciałem przypomnieć...

Nuken_2016 Partyzant

0
12.08.2016 07:21    #1734
Słyzałem że warszawska i krakowska pielgrzymka do Jasną Górę też FM-a od Łukasza dostanie .Dajcie gościowi żyć ok

Lucas. Partyzant

0
12.08.2016 09:41    #1735
Oczywiście, że powinni dać mu spokój, masz rację. Ale dopiero po otrzymaniu obiecanej gry i dotrzymaniu słowa. Takie bawienie się w kotka i myszkę, obiecywanie (oficjalne) nagród, a później wycofywanie się i magiczne milczenie nt. tej sprawy jest po prostu niepoważne. Ale ok, dajmy biedakowi spokój, przecież facet młody jest, może popełniać błędy.

romantico Partyzant

0
12.08.2016 10:59    #1736
Premiera FMa17 jest w listopadzie, więc ja zachowuję zimną głowę, gdyż Łukasz nigdy nie wycofał się z tej deklaracji, więc uważam ją za ciągle obowiązującą.
Inną kwestią jest wyrzucenie mnie z RM i stworzenie pseudo RD, prawdopodobnie przerzucając tam środki za pomocą tajemniczego sponsora, o którym też była mowa w biuletynie z bieżącego miesiąca.
Ja powiem tak - mam nadzieję, że Agnieszka zmieni zdanie, bo ona prawnie odpowiada za RM i dogada się ze mną.
To z prostej przyczyny - ostatnią rzeczą obojętnie jakie były i są moje stosunki z Nascim, ale jestem daleki od tego, by ciągać go przez pół kraju, by mówił jak było naprawdę, bo jeżeli okaże się, tak jak myślę,że wycofanie kasy było po to by nikt z "nieprzychylnych władzy" ich nie otrzymał, to MFM nie tylko straci wizerunkowo ale też finansowo.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
12.08.2016 11:42    #1737
Nigdy bym nie pomyślał, że można zaprosić 18-latka do składania zeznań w sądzie bo ktoś kogoś oszukał w zabawie na niszowej stronie internetowej. Szybko wchodzisz na szczyt absurdu żeby uzyskać satysfakcję z udupienia Mahdiego. Bo nie sądzę że chodzi o te paręset funtów nagrody.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Nascimento1998 Partyzant

0
12.08.2016 12:04    #1738
[quote="Bolson"]Nigdy bym nie pomyślał, że można zaprosić 18-latka do składania zeznań w sądzie bo ktoś kogoś oszukał w zabawie na niszowej stronie internetowej. Szybko wchodzisz na szczyt absurdu żeby uzyskać satysfakcję z udupienia Mahdiego. Bo nie sądzę że chodzi o te paręset funtów nagrody.[/quote]

Również nie mam zamiaru zeznawać w jakimś sądzie. Dla mnie to jest jakieś science-fiction, bo przecież chodzi o grę w internecie...

IamTheSwarn Partyzant

0
12.08.2016 13:11    #1739
[quote="Nascimento1998"][quote="Bolson"]Nigdy bym nie pomyślał, że można zaprosić 18-latka do składania zeznań w sądzie bo ktoś kogoś oszukał w zabawie na niszowej stronie internetowej. Szybko wchodzisz na szczyt absurdu żeby uzyskać satysfakcję z udupienia Mahdiego. Bo nie sądzę że chodzi o te paręset funtów nagrody.[/quote]

Również nie mam zamiaru zeznawać w jakimś sądzie. Dla mnie to jest jakieś science-fiction, bo przecież chodzi o grę w internecie...[/quote]

Akurat sąd będzie obchodziło czy masz zamiar czy nie...
- " Wielmożny Panie Norbercie, czy wyrazi pan łaskawie chęć zeznawania w sądzie?"
- " Pani sędzino, sorry, dzisiaj mi się nie chce, mam do napisania super ważny artykuł o e-klapie
- " A to przepraszam, za kłopot, lepiej żeby się ta rozprawa szybko skończyło, w końcu o 18 Łęczna-Kielce,a potrzebuje relaksu po takiej rozprawie"
- " No to sie rozumiemy , nara

Coś takiego?

Drogi Bolsonie, mój znajomy z dzieciństwa ( mieliśmy 12-13 lat) zeznawał w jakieś sprawie o mobbing w Tibii więc jest możliwe.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.08.2016 o godz. 13:12

Nascimento1998 Partyzant

0
12.08.2016 13:16    #1740
Nie, po prostu nie wyobrażam sobie jak taka sprawa może znaleźć finał w sądzie. Nie umniejszając Romantico, który faktycznie podchodzi do sprawy poważnie, jednak dla mnie to cały czas strasznie nierealne...

Mam pójść według Ciebie do sądu i powiedzieć, że co? :-D

...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution