III Liga, przedostatni mecz ligowy mojego Prokocimia Kraków, przeciw znajdującej się na 5. pozycji drużynie rezerw Cracovii. W 23. minucie dostaję gola na 1-0 - strzelcem bramki był napastnik Adam Janeczek. W 30 minucie ten sam zawodnik dostaje kontuzji; na ławce gości znajduje się siedmiu graczy w tym kilku zawodników mogących go zastąpić w roli wysuniętego napastnika. Gracz z urazem zszedł z boiska. Sytuacja jakich mnóstwo w FMie, co w tym takiego niesamowitego? Trener rezerw Cracovii wpuścił rezerwowego gracza, jednak zamiast wprowadzić go za kontuzjowanego piłkarza, zmienił innego w pełni sprawnego zawodnika, przez godzinę graliśmy przeciwko 10 Pasiakom (grali 4-3-1-1)!!! W drugiej połowie trener dokonał następnych 3 zmian, jednak dalej na boisku znajdowało się 10 zawodników gości. Czy ktoś jest w stanie mi to racjonalnie wytłumaczyć? Mecz rzecz jasna przegrałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(Na screenie poniżej widać, że w zespole Cracovii w czasie trwania meczu boisko opuściło 5 zawodników, weszło tylko 4 - kto wszedł za kogo widać po minutach)
Najnowsze posty