Polska Scena FM

Nascimento1998 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
-1
13.09.2016 17:51    #1901
Obejrzałem i opisałem sześć szczegółowo, dwa - jak piszesz - po łebkach, ale tam nie było suchych statystyk tylko starałem się dać jakieś żarty.

Pierwotnie było napisane: "w poniedziałek odbędzie się jeszcze mecz Śląska z Ruchem", ale że artykuł pojawił się we wtorek to wstawili taki opis (mi nie przeszkadza, choć to nie moje słowa ;)

Nie wiem po co szukać dziury w całym.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
1
13.09.2016 18:18    #1902
Nie szukam dziury w całym, tylko wyrażam swoją opinię, chyba za dużo czasu spędziłeś z pewnym osobnikiem ;) Jeżeli to przez nich (kazali Ci oddać tekst przed poniedziałkowym meczem?) to albo powinni dodać akapit, że podsumowanie nie będzie zawierać meczu poniedziałkowego, albo dać Ci dzień więcej.

Bolson Minister ds. Nagłych

1
13.09.2016 18:34    #1903
To nie jest temat związany z Polską Sceną Football Managera. Samego tekstu nie czytałem.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Nascimento1998 Partyzant

-1
13.09.2016 18:40    #1904
Ale ja jestem sceną ;-)

Nie no rozumiem, nie będę tutaj o tym już nic pisał.

romantico Partyzant

0
13.09.2016 20:41    #1905
Na scenie wielkie dziwy. Portal footballmanager.cz.hu.my podaje, iż ze względu na brak publikacji zgodnie z deklaracją "Przynajmniej jeden blog dziennie" redaktor naczelny MFM zostanie usunięty ze stanowiska przez współwydawcę Łukasza C. Inne redakcje bacznie się temu wydarzeniu przyglądają, gdyż może to zatrząść scena na długie lata.
Na portalu forumcm.net Marynia rządzi i jej tylna część ciała w wielkich dysputach.
FMrev to wielki popis blogowy Nasciego zrodzonego z mięty oraz sarny, więc w iście królewskim wydaniu. :-)

kondi192 Minister Kultury

0
13.09.2016 21:16    #1906
@romantico
Hahah, Co kurwa? :D

@nasci
Tak sobie czytam te opisy kolejek ligowych itd. i mam pytanie. Nie myślałeś o tym żeby iść na studia dziennikarskie?

Nascimento1998 Partyzant

0
13.09.2016 21:28    #1907
[quote="SuperZiemniak"]Nie szukam dziury w całym, tylko wyrażam swoją opinię, chyba za dużo czasu spędziłeś z pewnym osobnikiem ;) Jeżeli to przez nich (kazali Ci oddać tekst przed poniedziałkowym meczem?) to albo powinni dodać akapit, że podsumowanie nie będzie zawierać meczu poniedziałkowego, albo dać Ci dzień więcej.[/quote]

Nie no, spoko, tylko piszesz, że lepiej było opisać 4-6 meczów, a ja akurat szczegółowo te 6 meczów opisałem;-) Było tak, że sam z siebie wysłałem w niedzielę, bo w poniedziałek na YT miało być podsumowanie wszystkich lig i to by się zgrało, ale wyszło tak, że mieli tam jakieś problemy, przez co w poniedziałek był raczej zastój. I tak to wyszło;-)

[quote="kondi192"]@romantico
@nasci
Tak sobie czytam te opisy kolejek ligowych itd. i mam pytanie. Nie myślałeś o tym żeby iść na studia dziennikarskie?[/quote]

Wiesz co - kiedyś usłyszałem, że jak chce się zostać dziennikarzem to powinno się iść wszędzie, tylko nie na studia dziennikarskie. W sumie to do mnie przemawia, bo na dziennikarskich nauczysz się w sumie tylko pisać a to się umie albo nie, z kolei gdzie indziej można nauczyć się języków czy mieć po prostu jakieś alternatywy.

Z dziennikarstwa żyje w Polsce koło 50 osób. Co do mnie - na pewno warto spróbować gdzieś się dostać (footroll myślę na razie jest bardzo fajnym doświadczeniem), ale nie stawiam wszystkiego akurat na to, że tak powiem. Choć nie ma co ukrywać, że dla kogoś interesującego się piłką to raczej wymarzony zawód, ale to normalne.

Bolson Minister ds. Nagłych

0
13.09.2016 21:33    #1908
Jeszcze raz - porozmawiajcie sobie tu: http://www.cmrev(...)?page=12
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Robsson93 Partyzant

-1
21.09.2016 22:32    #1909
Witajcie. Dręczy mnie to pytanie już od dawna. Nie mogę spać, nie mogę jeść. Mianowicie, czy nadal mimo tego że mało się tu udzielam i czasami zdarza mi się tu nie zaglądać nawet przez miesiąc czasu, czy nadal jestem sceną? Oczy

Pucek Stachanowiec

0
22.09.2016 17:16    #1910
Chcieć to Ty sobie możesz.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution