Niestety ale system transferowy jest spierdolony przez jeden błąd,który nie wiedzieć czemu nie jest naprawiony od 3-4 edycji. Z ligi spada Bordeaux oczywiście namierzam Ounasa,scout twierdzi ze na razie nie chcą go puścić za paczke fajek no to czekam,nagle na radarze pojawia się bayern no to myśle złoże oferte,żeby ich uprzedzić. Daje 7 mln na raty oni chcą 10 w gotówce i 14 na raty,oczywiscie sie zegnam i wycofuje oferte i nagle co ? BAYERN DAJE ZA NIEGO 4.9 mln I OFERTA JEST ZAAKCEPTOWANA,składam za niego tez tyle ale nieeeeeee ode mnie chcą jeszcze więcej niz chcieli przedtem ,wkurwiony anuluje oferte i obserwuje jak taki wonderkid idzie za czapke gruszek. Ten błąd się poajwia ciągle od kilku serii, od e mnie zawsze żądają absurdalnych kwot a inne oferty są akceptowany chociaż są znacznie niższe,albo jak jest hajp na jakiegos gracza i klub dostaje z 5-6 ofert to oczywiscie ja musze zawsze kilka mln więcej bo tylko ze mną muszą się targowac,inne kluby od razu mają zaakceptowane ofert
Najnowsze posty