Polska Scena FM

Nascimento1998 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2016 17:11    #1931
@Pucek - A dziękuję za pamięć, ale muszę odmówić :) Piszę już na jednej stronie i po prostu miałbym za mało czasu, żeby połączyć te obowiązki.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
04.11.2016 18:01    #1932
To przestań pisać na tamtej.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Nascimento1998 Partyzant

0
04.11.2016 18:02    #1933
Wykluczone;-)

sarnaa17 Partyzant

0
29.11.2016 09:49    #1934
Co mnie bawi. Wchodzę na pewną stronę, a tam w głównych zakładach po wszystkich stronach wpisy tylko jednej osoby. Samozachwyt. Dobra ci stronka o fmie.

romantico Partyzant

0
06.01.2017 11:33    #1935
Z cyklu śmieszności bardzo śmiesznego człowieka:

[quote]Można z pełnym przekonaniem napisać, że udało nam się stworzyć najbardziej aktywną, fantastyczną i nietoksyczną społeczność polskich fanów gry Football Manager![/quote]

Lucas. Partyzant

0
06.01.2017 14:34    #1936
Nie przesadzaj, ostatnio naprawdę jest tam całkiem przyjemnie, społeczność rzeczywiście została w większości nietoksyczna. Choć kilka wyjątków, jak autor przytoczonego przez ciebie postu została, ale tego zmienić się raczej nie da.

Bardziej rozbawiła mnie wypowiedź odnośnie ewentualnego sponsora strony/ turnieju. Rzekomo nie ma żadnych chętnych na oficjalne sponsorowanie finału RM, ale jakimś cudem znalazł się w pełni ANONIMOWY sponsor, który wyłożył 6000 zł na nowopowstały twór RD, bez żadnych potencjalnych zysków. Więc może gdyby, zamiast realizować niepoprawne fantazje szefa MFM, wykorzystać tą ANONIMOWĄ kwotę na spektakularny finał? Ale ja się niezbyt na tym znam, przecież nigdy nie organizowałem tak wielkiego przedsięwzięcia. :)

Lucas. Partyzant

0
06.01.2017 15:08    #1937
*tę ANONIMOWĄ kwotę

Już się nie da edytować. :(

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
12.01.2017 17:53    #1938
Jako że nie było mnie tu półtora roku, widzę, że sporo mnie "ominęło":-)

Skoro jest jednak tak piękny temat jak Polska Scena FM....

Warto poinformować graczy (tych co może o tym nie wiedzą), że trzy tygodnie temu zakończyliśmy 2. edycję Mistrzostw Polski Wirtualnych Menedżerów, zwanych potocznie Rozgrywką Mistrzów. Pula nagród wynosząca 6000 zł została rozdzielona (plus kilkanaście gier Football Manager 2017). Zwycięzcą został wirtualny menedżer o nicku Sobu. Drugie miejsce zajął Pablo32, trzecie EddyManiolo.

Jako, że redaktor naczelny ostrzegł, aby nie linkować, stosuję się do zaleceń, ale szczegóły łatwo znajdziecie na portalu, który mam przyjemność od dwóch lat prowadzić.

Ledwie zakończyliśmy Rozgrywkę Mistrzów nr 2, już rozpoczęliśmy przygotowania do imprezy nr 3!

Dzisiaj ujawniłem pierwsze szczegóły, nagrody będą naprawdę rewelacyjne, a turniej najlepszy z dotychczasowych.

Równocześnie informuję, że udział w 3 RM może wziąć każdy oprócz człowieka posługującego się nickiem "romantico"; jego profil nigdy więcej nie zostanie zaakceptowany na portalu, którego jestem współwydawcą.

Ten post ma charakter informacyjny i uprzedzam, że nie będę odpowiadał na żadne zaczepki, czy też wchodził w dyskusje.

Te czasy dawno minęły :-)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.01.2017 o godz. 17:54

sarnaa17 Partyzant

0
12.01.2017 18:38    #1939
Mahdi, nie rozumiem Twoich ostatnich ruchow.

Yrkomm16 Partyzant

0
12.01.2017 19:08    #1940
A ja się bardzo cieszę, że przestałeś się mahdi "izolować" i wróciłeś na łamy REV. Z pewnością przyniesie Ci to więcej dobrego niż złego. Im mniej podziałów i toksycznych konfliktów na scenie tym lepiej. Może warto oddzielić przeszłość grubą kreską i spróbować rozpocząć wszystko na nowo? Oczywiście, każdy ma tutaj indywidualne zdanie i wyrobioną opinię na ten temat, patrząc przez pryzmat ostatniego roku w którym bardzo dużo się na scenie działo, więc mój apel postrzegajcie z pełną dozą indywidualizmu.
Patrząc z drugiej jednak strony, należy także wziąć pod uwagę fakt, jak wielu zwykłych ludzi zostało przez mahdiego "poszkodowanych", a którym z tego powodu należą się przeprosiny, których do dzisiaj jednak nie usłyszały. Do tego dochodzi proces sądowy z romantico. Sam mahdi także został nieraz obrażony (w tym przez moją osobę), kilka razy nawet bezpodstawnie, lecz głównie było to reakcją na jego niezrozumiałe i budzące konsternację działania i wypowiedzi.
Podsumowując - każdy zrobi jak chce. Jedni przebaczą, a inni pozostaną w opozycji do jego osoby. Ja opowiadam się za umiarkowaną neutralnością i obiektywizmem na pohybel moim wcześniejszym wahaniom i irracjonalnym postępowaniem z przeszłości, którego sam się wstydzę i mam ogromny żal do osób, które moje bezsensowne i budzące politowanie wpisy (tak na REV, jak i na CFM i MFM) musiały choćby spostrzegać przy scrollowaniu tego i innych tematów. Mea Culpa.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 12.01.2017 o godz. 19:10

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.