Rozegrałem dwa pełne sezony i jedno tylko przychodzi mi na myśl, silnik 17 to kopia tego z 16, zawodnicy tak jak nie potrafili grać środkiem pola tak nie potrafią dalej, a wrzutki tak jak były mordercze tak są dalej. Obrońcy stoją jak tyczki, zero podejścia do przeciwnika i realizmu, podania na skrzydła bez problemu mijają całą defensywę, a skrzydła dochodzą do czystych dośrodkowań (tak moi jak i ci przeciwnika), a wejścia bocznych obrońców do ataku są niemal nie do zatrzymania (mój PO co sezon zostaje królem asyst z dorobkiem +20). Reasumując płacimy 160zł za nową bazę danych i kilka bzdetów z interfejsu. Zobaczymy czy uda im się coś poprawić w kolejnych patchach.
Nie zrozumcie mnie źle, gra jest grywalna, ale silnik jest tak schematyczny, ze niemal wymusza jedyne, słuszne ustawienie, po użyciu którego miażdżymy wszystkich jak leci. Trochę zabija to przyjemność z rozgrywki.
Nie zrozumcie mnie źle, gra jest grywalna, ale silnik jest tak schematyczny, ze niemal wymusza jedyne, słuszne ustawienie, po użyciu którego miażdżymy wszystkich jak leci. Trochę zabija to przyjemność z rozgrywki.
Najnowsze posty