Strona

FM 2017 - wrażenia i dyskusja

kedzior19 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.11.2016 19:14    #291
Panowie ponawiam prośbę, gdzie znajdę subskrypcje?

romantico Partyzant

0
16.11.2016 19:50    #292
Kędzior proszę : https(...)iptions/

Mi to zajeło na wujku google 2 minuty. A Ty ile juz czekasz na odpowiedź?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.11.2016 o godz. 19:51

kedzior19 Partyzant

0
16.11.2016 21:00    #293
Nic mi to nie powiedziało. Nie znam na tyle angielskiego, żeby nie musieć posłużyć się tłumaczem google a ten pieprzy jakieś głupoty z których nic nie wynika.

Elder Partyzant

0
16.11.2016 21:18    #294
Subskrypcje są w mediach społecznościowych i właśnie tam możesz dodawać i zarządzać subskrypcjami http://imgur.com/a/pltky jeśli chcesz dodać konkretne rozgrywki np La Ligę to możesz wejść w jej profil i w menu widok ogólny masz opcję obserwuj http://imgur.com/a/uoO7J

Swifty Partyzant

-1
16.11.2016 21:19    #295
Moim zdaniem , gra niedopracowana . Źle , silnik meczowy niedopracowany , pozostawiający wiele do życzenia .
Zaczynając od bramkarzy , po co w ogóle są jeżeli pożytek z nich marny . Strasznie łatwo padają bramki , ze strony przeciwnika . Ile razy moja frustracja osiągnęła poziom wrzenia , gdy widząc słaby strzał napastnika myślę sobie uff po akcji , obroniłem się , a tu nagle od "bramkarza" wpada do siatki . Tylko zdrowy rozsądek nie pozwolił mi roz***ac monitora ;) . Druga sprawa to obrońcy , ich pasywna gra w odbiorze , przy ustawieniach pressingu oraz agresywności mnie po prostu doprowadza do szału . Kolejni to pomocnicy , jak można mieć polecenia taktyczne utrzymanie piłki oraz najkrótsze podania z możliwych , i prowadzić piłkę w zupełnie bezsensowny sposób gdy widać jak na dłoni lepiej ustawionych partnerów . Kolejna sprawa , to strasznie miały być poprawione akcje z boku boiska , a konkretniej wrzutki , nie miało być już tak dużo bramek - niestety , nie widzę żadnej poprawy , okey umówmy się minimalna jest , ale trudno zauważalna . Następnie , bardzo mało meczy jest z zachowaniem czystego konta , niestety .. choćbym dwoił się i troił w obronie prędzej czy później stracę tą cholerną bramkę . I ostatni minus (chyba) to taki , że raz na jakiś czas zdarzają się wyniki już nie piłkarskie , a hokejowe i to niestety nie tylko w moich meczach a także u "komputera?" . Plusy są takie , że powoli wprowadzane są akcje bardziej kombinacyjne i miłe dla oka , i coraz ładniejsze bramki . Duży plus to też taki ze rzut wolny zza pola karnego nie oznacza już w 80 % bramki (jak to było w 15) . Okey to są moje spostrzeżenia co do silnika meczowego , podkreślam MOJE . Na pewno o wielu rzeczach zapomniałem , ale pisze to na gorąco to co ujrzałem przed chwileczką w mojej karierze .
Ale już dość o silniku , teraz kolej na interfejs , jak co nowego FM'a po pierwszym uruchomieniu , przynajmniej tydzień przyzwyczajam się do wyglądu i zachowań innych managerów . Minus to na pewno ceny zawodników - dużo chcą , a mało dają . Choć wyjątkami są zawodnicy wystawieni na listy transferowe , tu można upolować niezłego dzika , za promocyjną cenę - to fakt . Temat naukowców oraz analityków pominę bo nie wiem za bardzo "o co kaman" . Nie wiem co jeszcze mogę napisać , już nic nie wpada mi do głowy .
Jak na chwilę obecna nie żałuję wydanych 35£ , lecz jak to mówią "szału nie ma" . Mam nadzieję ze wyjdzie jakaś aktualizacja , bo na dłuższa metę taka gra bardziej męczy niż daje przyjemności . To jest tylko i wyłącznie moja opinia na temat FM'a 17 :) Gdzieś musiałem wylać swoje żale , przepraszam i dziękuję ;)

Michal144 Partyzant

0
17.11.2016 02:56    #296
Gdzie się ustawia folder docelowy "Sport Interactive" z moimi dodatkami
Football manager 2017
w Poprzednich wersjach pamiętam że można było ustawiać dowolną lokalizację a tutaj nie mogę znaleźć

wislak87 Partyzant

0
17.11.2016 08:27    #297
Ostatni dzień okienka to jakaś masakra. Trzon zespołu dostaje same oferty... z każdym trzeba gadać. Ciekawe urozmaicenie.
Albo radę damy, albo jak tynk odpadamy.

Croocers Partyzant

0
17.11.2016 08:28    #298
Jak dla mnie, fm17 prawie niczym nie rozni sie od 16. Wyglada to jakby zamiast nowej odslony gry, wyszedl po prostu tylko jakis Patch. . . Wkurzaja mnie ilosc bramek po wrzutkach, 80% bramek to wrzutki i podania za plecy, gdzie nasi obroncy stoja jak slupy i nie wiedza co sie dzieje, a pilkarz ekipy przeciwnej nagle dostaje takie turbo, ze nawet Usain Bolt by sie nie powstydzil.. Gra obroncow nadal kuleje, obroncy zachowuja sie jakby nie wiedzieli co sie dzieje. Akcje typu podanie do bramkarza, pilka toczy sie wolno, bramkarz panika, podbiega do pilki, nagle sie cofa, obronca probuje podbiec, ale i jego pilka parzy, drugi obronca jest juz na wakacjach, podbiega napastnik rywali, pilka juz nie parzy i laduje bramke. To wszystko zdaza sie w futbolu, jasne, ale nie tak czesto i nie tak schematycznie. Na plus moim zdaniem poziom, wydaje mi sie, ze jest odrobine ciezej. Rozmowy z zawodnikami czesciej przynosza teraz pozytywny efekt. Podobaja mi sie nowe klauzule i media spolecznosciowe. Nie moge tylko znalezc 'glebia skladu', czy to usuneli? Podsumowujac. Ogolnie, po FM17 Spodzieaalem Sie Wiecej. . .

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.11.2016 o godz. 08:38

kedzior19 Partyzant

0
17.11.2016 15:06    #299
Dzięki za info. Pozdro.

Pro po gry to w pierwszych kilku meczach zarówno ja jak i rywal miał już po kilka karnych. Obrońcy stoją w bramkarze wpuszczają nawet piłki lecące prosto w nich. Mocno niedopracowane. Na plus różne kombinacje akcji.

10swistak Partyzant

1
17.11.2016 15:53    #300
Przejrzyjcie swoje polecenia taktyczne panowie. Jak gracie ofensywnymi bocznymi obrońcami i wysoką linią obrony to nie ma co się dziwić, że obrońcy dostają piłki za plecy. W realnej piłce jak zespół gra wysoką linią obrony to każdy "kalafior" kopnięty za linię obrony to idealna piłka dla szybkiego napastnika. Ja w średnim Reading zachowałem 17 czystych kont z Jonathanem Bondem w bramce...

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.