Strona

FM 2017 - wrażenia i dyskusja

Tysqie24 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2016 02:14    #361
[quote="Viique"]Olej Brożka i daj zagrać w pierwszym składzie Porębskiemu na OPŚ WR atak - odwdzięczy Ci się bardzo szybko. Sam Ondrasek jako odgrywający zdobył u mnie koronę króla strzelców.[/quote]

Ale Brożka to Ty szanuj ;D dwie f9 z ondraskiem i król strzelców w pierwszym sezonie tego pierwszego.

Viique Młody aktywista

0
10.12.2016 12:20    #362
Jak najbardziej go szanuję - Legenda Wisły Kraków. Moim zdaniem jego atrybuty dużo lepiej wyglądają na pozycji OPŚ, z funkcją WR lub wspomnianej przez Ciebie F9. Z czasem jednak, gdy jego atrybuty spadają, Porębskiego pną się ku górze, więc prędzej czy później musi on wskoczyć do pierwszej jedenastki. Ondrasek mimo wszystko jest bardziej perspektywicznym napastnikiem od Pawła i ma przed sobą jeszcze kilka lat gry na b. wysokim poziomie :)
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Tysqie24 Partyzant

0
10.12.2016 12:37    #363
[quote="Viique"]Jak najbardziej go szanuję - Legenda Wisły Kraków. Moim zdaniem jego atrybuty dużo lepiej wyglądają na pozycji OPŚ, z funkcją WR lub wspomnianej przez Ciebie F9. Z czasem jednak, gdy jego atrybuty spadają, Porębskiego pną się ku górze, więc prędzej czy później musi on wskoczyć do pierwszej jedenastki. Ondrasek mimo wszystko jest bardziej perspektywicznym napastnikiem od Pawła i ma przed sobą jeszcze kilka lat gry na b. wysokim poziomie :)[/quote]

Tu sie zgodze . Ale co do Ondraska ? Zawsze przyjdzie jakies Fenerbahce czy inne Metalist i Ondrasek wielce nieszczesliwy , chce odejsc i tyle :D w FM 16 i tak samo FM17 ... Potem sie blokuje w nowym klubie , i lista transferowa po sezonie :D Logika FMa... Bijemy sie o mistrza , pierwsze miejsce w polowie sezonu ... Nie ! Chce odejsc do 7 druzyny ligi ukrainskiej i c*uj xD To samo z Bobanem Joviciem . Kapitan P.Głowacki , nie potrafi nic zdzialac , moje rozmowy ... tak samo nie przynosza rezultatow ... No ale cu poradzisz :D

Slayer666 Partyzant

0
10.12.2016 12:37    #364
No niestety ale muszę odłożyć moją barwną kariere w Sochaux do czasu pojawienia się jakiejś łatki,5 sezon,dużo utalentowanych wychowanków,znalezione nastoletnie perły za bezcen,wszystko to jest zamazywane tragicznym silnikiem meczowym.To jest bez sensu,żebym obijał słupki i poprzeczki a rywal oddawał po 1-2 celne strzał i wygrywał mecze.W dodatku bardzo,bardzo często pierwszy celny strzał rywala jest zamieniany na bramkę co doprowadza mnie do totalnego zniechęcenia i zaprzestania grania,podoba mi się poprawiony zmysł taktyczny koputera,dla przykładu ja gram środkiem,3 napastników i 3 środkowych pomocników ale wpadłem na scianę w postaci Auxerre,który wyszło na mnie czymś na wzór 3-2-1-3-1 i za nic w świecie nie mogłem ich zdominować i przegrałem mecz,w następnym spotkaniu Nicea która gra cały zeson zwykłym 4-5-1 nagle zmieniła ustawienie na wzór tego Axuerre,kopmuter myśli,stara się mnie pokonać ale nie trzeba mu w tym aż tak pomagać,żebym bał się o wynik za każdym razem gdy jakiś szrot pędzi na moją bramkę,nie działa w ogóle pressing obońcy zachowują się jak linia Legii w meczu z Wisłą Płock gdy Furman włożył im bramkę
FM jest do bólu schematyczny,ciągle pomocnicy rzucają piłkę do bocznych obrońców wykrecających niesamowite liczby goli/asyst,Gdy postanowiłem dac im funkcje obrony i skupic się na srodku pola aby posyłali piłki do moich 3 napastników to automatycznie zacząłem być przez każdego łojony,po prostu bez tysiaca wrzutek nie idzia nic osiągnąć w tej grze

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
0
11.12.2016 10:34    #365
Brożka szanuje, dlatego gra, bo Zachara i Ondrasek zawodzą na całej linii. Na kilkanaście spotkań wszyscy mają średnią ocen na poziomie 6.5-6.7, i tylko kilka bramek (Brożek chyba 5, Zachara 2, Ondrasek 3). Najlepiej spisuje się młody Banik, który strzelił chyba 3 bramki w 5 spotkaniach. Co do gry środkiem - daje radę (3. miejsce w połowie sezonu, porażki tylko z Legią i Lechem), chociaż irytuje ilość oddawanych strzałów z dystansu, mimo wszelkich obostrzeń. Na pewno łatwiej byłoby grać wrzutkami, co pewnie zrobię w najbliższym czasie. Ja gram tak: (ss poniżej), zmieniłem tylko rolę DPŚ i OPŚ (Uryga jest moim najlepszym piłkarzem...), a z napastnikami ciągle kombinuje. Skończy się tym, że zacznę grać skrzydłowymi i wygram ligę w cuglach.

// Edytowano 6 razy, ostatni raz 11.12.2016 o godz. 10:36

Masyw Partyzant

0
11.12.2016 13:14    #366
Wie ktoś jak przekonać zawodnika do przyjścia do mojego klubu a jeśli ja nie mogę to zarząd da się przekonać aby poprowadził negocjacje ?

Tomek83 Partyzant

0
11.12.2016 19:35    #367
Kurde myslalem ze to tylko ja zauwazylem ze gorsze wyniki osiaga sie grajac na rozszerzonych w trybie 3d niz w 2d albo w ogole tylko komentarz

robal15 Młody aktywista

0
11.12.2016 19:43    #368
Najlepsze wyniki osiąga się grając cały mecz.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Tomek83 Partyzant

0
11.12.2016 19:45    #369
Tylko kto ma na to czas?

robal15 Młody aktywista

0
11.12.2016 19:47    #370
Dużo osób najwidoczniej - znam dwóch Polaków, którzy streamują całe mecze.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.