Błąd aplikacji

BzyK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.10.2006, 21:23    Pytanie
Witam, zaświadczam, że mam oryginalnego Fm'a 2007 zamówionego z pre-ordera. Dotarł do mnie w czwartek i od tamtego czasu (Specjalnie wyczyściłem kompa dla niego :] ) gram sobie 3 ligą Hiszpańską. Mam również zaznaczone większość lig Europejskich(1024ram i raczej nie mam problemów). Natomiast w połowie 1 sezonu po meczach reprezentacji - Eliminacji Euro 2008 (np mecz Kazachstan - Polska) po wybraniu kontynuuj wyskakuje mi błąd którego treść jest w załączniku. Musze zaczynać od początku?:(

Ps. W Fm 2006 nie miałem nigdy takiego problemu. Pozdrawiam

BzyK Partyzant

0
22.10.2006 12:27    #20
Ja już napisałem do CDP ale pisało, że ze względu na weekend mogą odpowiedzieć najwcześniej we wtorek więc nie pozostaje nic innego jak czekać.

shadowm Partyzant

Grupa: Ekspert
0
23.10.2006 08:05    #21
Ok, to czekamy na odpowiedz CDP. Na forach SI tez jest taki watek, moderator prosil o przeslanie pliku z bledem, takze wydaje mi sie, ze tez sa swiadomi problemu. No zobaczymy, jak napisza cos ciekawego na SI to dam znac, jakby CDP wpadl jak to rozwiazac to napisz

shadowm Partyzant

0
24.10.2006 17:31    #22
Si analizuje pliki, które przesłali ludzie. Co tam CDP? Nie pisałem do nich, skupiam się nad SI. Odpisali Ci coś?

siRLechu Partyzant

0
25.10.2006 09:49    #23
Nie wiem czy wam się udało rozwiązać problem ale mnie tak. Głowy nie dam, że to jest rozwiązanie tego problemu i za krótko jeszcze testowałem, żeby być pewnym, ale napisze - może ktoś sprawdzi i się potwierdzi.
U mnie ten błąd pojawiał się nawet wcześniej niż przed sławetnym meczem z Kazachstanem. W pewnym momencie zauważyłem że mi się troszke procek gotuje (temp dochodziła do ok 80 stopni albo i więcej). Postanowiłem zmniejszyć magistrale żebym troszke go ostudzić i przez pewien czas miałem Athlona 2200+ (przy temperaturze ok 60 stopni) a nie jak nominalnie 2800+. Wtedy gra przestał mi się wywalać z tym błędem. Po tym jak przeczyściłem wentylator z radiatorem i posmarowałem nową pastą temperaturka spadła do 30-40 stopni :D:D:D:D i gra nadal się nie wiesza. Spawdźcie czy wasze procki sie nie gotują i przez to wywala błędy. Jak napisałem na początku wygląda, że to było przyczyną. Jakby się cośj ednak zmieniło to dam znać. Wracam do grania :D:D:D:D

BzyK Partyzant

0
25.10.2006 18:40    #24
Ja już rozwiązałem ten problem!:) shadowm CDP odpisał, ale takie informacje jak "wyczyść komputer" i koniec niewiele pomogły. Wystarczyło... odinstalować i zainstalować ponownie grę(?!). O dziwo mi pomogło, mam nadzieje, że Tobie też pomoże. Pozdrawiam

siRLechu Partyzant

0
26.10.2006 01:34    #25
Mam nadzieje, ze to mu pomoże. Mnie to wcześniej nic dało - tego tesh proobowałem. Im więcej proob tym więcej rozwiązań, zawsze innym może się przydać :D

briho Partyzant

0
26.10.2006 14:03    #26
Wygląda na to, że jest to ten sam słynny już błąd , który występował w poprzednim FM-ie. Też w zeszłym roku miałem z tym problem, dopiero łatka go wyeliminowała. Teraz dopiero co zacząłem grać i na razie jest wszystko w porządku, zobaczymy jak będzie później.

shadowm Partyzant

0
26.10.2006 15:00    #27
Ja również się spotkałem z tym w FM06. W każdym razie zrobiłem podobnie jak Wy, tzn z ustawiłem wentylator procka na maxa, powróciłem do ustawień fabrycznych (miałem podkręcony od jakiegoś roku non stop i było ok, no ale zobaczymy) i teraz testuję. Reinstall mi nie pomagał. Przekonamy się wkrótce jakie są wyniki

BzyK Partyzant

0
29.10.2006 10:37    #28
Jasna cholera! Znów ten błąd, 2 miesiące później. No co to ma być... człowiek kupuje oryginał, który jest nafaszerowany błędami... co ja mam zrobić?? Shadowm pomogło coś powrócenie do ustawień fabrycznych? Tylko cholera, ja mam ustawienia fabryczne, czyściutki komputer, mocny ... ja nie wiem już... łatka to poprawi?

shadowm Partyzant

0
29.10.2006 14:43    #29
Pomoglo, a przynajmniej tak mi sie wydaje. Gram od nowa z ustawienia fabrycznymi i chodiz, mam na razie grudzien pierwszego sezonu. Wszysto (odpukac) dziala. Troche dziwne, bo inne gry chodza stabilnie przy podkreconym procku itp. No ale dopoki wsyzstko chodzi to przezyje. U Ciebie dokladnie to samo ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.