Z tą grą dobitnie jest coś nie tak, bo jeśli mój zespół ma opanowaną taktykę do trybu biegłego, i graczy którzy mają atrybuty gdzieś na granicy 16 lub 17 (mało graczy na poziomie 15) i na dodatek jest poziom trenowania na wysokim a także zalecenie przed meczowe by bronić a ja tracę a jak mam atakować to nic nie strzelają a o skuteczności czy dziwnych bramek to się nie wypowiem.Ta gra jest jak jabłko,piękne o czyste na skórce,ale wewnątrz totalna zgnilizna.Otrzymałem propozycję z Celticu który po 6 sezonach nie może wygrać ligi bo takie ekipy jak Partick Thistle czy Cowdenbeath zdobywają mistrza Szkocji.Mam pokaźny budżet za których kupiłem dobrych graczy na poziomie 4 gwiazek maks do 5 bo tak pokazuję scout.Piłkarze muszą się zgrać a więc w okresie przygotowawczym będę dawał bdb nacisk na kondycję i na zgranie.Zobaczymy ci z tego wyjdzie,jeśli sytuacja będzie się powtarzać jak poprzednio,to te gó.... usuwam ze steama łącznie ze swoim zapisem bo to już będzie szczyt absurdu.Nie mówię tego po 1 przegranym meczu,ale po dziwaczny seriach porażek i bramkach w końcówkach które będą się dziać dość często.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.02.2017 o godz. 19:58
Najnowsze posty