[quote="Makaronczterojajeczny"][quote="Equi"]Wstawiajcie screeny swoich taktyk na poszczególnych przeciwników, to może inni coś pomogą.
Zawsze można ustawić nawet najlepszych zawodników tak żeby przegrywali wszystko jak leci :p[/quote]
Więc może jeszcze raz. Skoro wygrałem 4:1 i 5:1 a potem zremisowałem 3:3 to jakim,że cudem przegrywam z pierwszoligowym ogonem 1:0 po jednym jego celnym strzale w 90 minucie, przy moich 30 w tym 15 celnych.To jest nielogiczne. Jest to trzeci Puchar Polski i trzeci raz przegrywam z pierwszoligowcem. Najprawdopodobniej dlatego,że gra sobie tak wylosowała. Wylosowała sobie też Bytowię Bytów i jakiegoś 3 ligowca z Francji, które wygrały swoje puchary krajowe . Zresztą wylosowała sobie gra finał mistrzostw świata Chile-Meksyk i mecz o III miejsce Demokratyczna Republika Konga-Belgia.
No więc szanowny Panie Pan skomentuje te rewelacje,które wydarzyły się w jednym sezonie. Chile mistrzem świata,4 miejsce DRK i te dwa puchary krajowe. Dodatkowo ,Rio Ave w Portugalii.
Co do całych spotkań to dla mnie jest to za każdym razem identyczna bezładna kopanina bez względu na to jak gram. A trochę całych spotkań grałem od 7 ligi angielskiej i reprezentacji.
Ale jak Pan wie jestem otwarty na propozycję. Zagram z Panem po sieci i udowodni Pan swoje racje i swoje umiejętności.A ja z radością przyznam Panu lub innemu specjaliście od gry rację i odszczekam na tym forum to co piszę. A piszę tylko tyle ,że gra jest statystyczna i operuje prawdopodobieństwami,które dla gracza są niesymetryczne.
Bym zapomniał. Nietrafiane karne. Mój rekord to pięć z rzędu[/quote]
Nie mogę komentować tego, dlaczego Chile wygrało mistrzostwa świata.
Mogę jedynie odnieść się do wyników moich i Twoich meczów z przeciwnikiem komputerowym, ponieważ mamy na nie bezpośredni wpływ. Sam na początku przygody z FM17 się irytowałem, bo przegrywałem z outsiderami, ale teraz wiem, że wszystko wynikało z moich błędów taktycznych, treningowych itd. i dlatego śmiem podejrzewać, że w Twoim przypadku może być podobnie (ale oczywiście nie musi).
Z przyjemnością umówię się na rozgrywkę online
Kiedy proponujesz?
Najnowsze posty