[quote="Gutii"]Nie wiem na czym to polega, ale nie umiem sobie poradzić w BPL. Na początku FM17 zaczynałem Liverpoolem, stosowałem różne taktyki (realną i maszyny kopiuj-wklej pod FM'a) i przegrywałem spotkania. Żaliłem się tym na forum. Wygrywając 2:0, zmieniając taktykę na kontrolę/defensywę, przegrywałem 2:3, nic to po prostu nie dawało. Warto dodać, że przeważnie takie coś działo się w meczach u siebie, a rywalem były słabe zespoły, raczej pretendenci do spadku. Zacząłem grać Lechem (nowa kariera). Po 2 sezonach przestałem grać, bo zrealizowałem swoje cele. Wyjście z grupy LM i potrójna korona, wszystko to w 2 sezonie. Zrobiłem taki skład, że był istną maszynką do zdobywania mistrzostwa na przestrzeni następnych kilku sezonów. Nawet chciałem zacząć o tym pisać na forum. Pod wpływałem impulsu, zdecydowałem, że nie zakończę kariery, lecz przejdę do Norwich i powalczę chociaż o środek tabeli. Kanarki kupiły Robbena (troszkę dziwne), A. Carolla oraz solidnych obronców z Bundesligi. Ja dokupiłem tylko Teodorczyka, który miał dobre statystki. Jak wyglądał sezon? Remisowałem na wyjazdach z Man. Utd., Arsenalem, ogólnie z potęgami, ale reszta spotkań to same porażki. Średnio na 3 porażki (zespoły typu: Burnley, Stoke itp.) przypadał 1 remis, bądź zwycięstwo (zespoły z top 5). W FM17 zaczynałem kariery w różnych zespołach z czołowych lig. Zazywczaj po 2 sezonach wygrywałem rodzimą ligę i w zależności od renomy klubu pchałem się wyżej w europejskich pucharach, ale w BPL nie potrafiłem sobie poradzić. Nic nie pomagało, ani taktyka, ani transfery.[/quote]
Jak Ci City czy inny zespół zacznie zdobywać 13 mistrzów pod rząd to wtedy się naprawdę dowiesz co to jest kalectwo i męka i sam tą grę usuniesz chyba że jesteś cierpliwy tak jak ja.A tak na serio,to ile Twoi trenerzy maję gwiazdek ? Przypuszczam że masz wszystkie schematy taktyczne na biegłym poziomie oczywiście.
Jak Ci City czy inny zespół zacznie zdobywać 13 mistrzów pod rząd to wtedy się naprawdę dowiesz co to jest kalectwo i męka i sam tą grę usuniesz chyba że jesteś cierpliwy tak jak ja.A tak na serio,to ile Twoi trenerzy maję gwiazdek ? Przypuszczam że masz wszystkie schematy taktyczne na biegłym poziomie oczywiście.
Najnowsze posty