[quote="machaj88"]Legia/Lech - zajmie Ci kilka sezonów zanim stwierdzisz, że już Ci się nie chce dążyć do perfekcji, a sporo więcej zanim zdobędziesz wszystko co da się zdobyć. I masz 2 możliwości prowadzenia klubu: 1. Opierać skład na młodych talentach i sprzedawać je za granicę za grube miliony, a potem sprowadzać niespełnione (w FM'ie) gwiazdy pokroju Teodorczyka
2. Od razu kupować klasowych zawodników by walczyć o Europejskie puchary i próbować zaistnieć na świecie. Też rywalizacja pomiędzy oboma klubami daje sporo satysfakcji, np. gdy Bielica składa ofertę kupna jednego z Twoich wychowanków, a TY możesz "pojechać" mu w mediach, że jest ostatnią osobą, której byś go sprzedał
Te bitwy na słowa przed każdym meczem (a może ich być nawet 5 w sezonie) Ta walka o krajowe talenty (właśnie kupiłem 17-latka, którego nie chciałem, tylko po to, by nie odszedł do Lecha) Jest fajnie, polecam
Można też objąć jeden z pozostałych czołowych klubów Ekstraklasy i wynieść go na wyżyny: Śląsk, Wisła, Lechia, Cracovia
Albo trzecia opcja, do której sam się przymierzam. Dodatek PLU i powrót Widzewa do krajowej czołówki
[/quote]
U mnie doszło do dziwnej sytuacji, prowadzę Legię (można to obejrzeć na moim kanale ytb Marcin PoGrywa) i w drugim sezonie z Lecha zostało może 4 piłkarzy. Reszta to sami zagraniczni.. Fakt, że grę zacząłem przed ostatnim patchem. Ale ciężko aż patrzeć na to
Najnowsze posty