Strona

TUTAJ NAKRZYCZ NA FOOTBALL MANAGERA

Gallacher Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.03.2017 13:30    #641
Żeby świetnie zaczynać a potem mieć jaką pojebaną sinusoidę porażek i to seriami to chyba nawet najmądrzejszy profesor by nie wytłumaczył odnośnie tej pojebanej gry.Jak to możliwe,że przychodzi sezon i wygrywam CL a potem tym samym składem + nowi gracze dokupieni mój zespół zaczyna dobrze a potem gra gorzej a takie City zaczyna źle i znowu zaczyna wygrywać i iść na mistrza.Przegrałem KMŚ z jakimiś frajerami z Meksyku,ale Real w finale potrafię ograć i wygrać.Nie wiem co ta gra ma zjebanego,ale granie ligi angielskiej w tej wersji to chujstwo jak ich mało.Nie pojmuje tego.Te serię porażek to jakaś pojebana patologia napisana przez twórców.To jest kompletnie nie wytłumaczalne i nie logiczne by zespół notował serię 5 wygranych a potem kolejnych 5 porażek i serię pojebanych remisów po 1-1.Wychodzi na to,że gra nie pozwala mi wygrać ligi angielskiej i robi kurwa wszystko by City ciągle wygrywało nawet jak przegra pierwsze 5 meczy :D pojebane ścierwo a nie gra.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

bartton Partyzant

0
28.03.2017 15:03    #642
Co wy chcecie od tego City?
http://imgur.com/a/QGrzr
2 różne sejwy i ani razu nie wygrali

A teraz pomarudzę
Kurczę ile razy ten ****** zarząd zaakceptuje ofertę i sprzeda najlepszego zawodnika za bezcen [max. 110% wartości, gdzie poszedłby za co najmniej 5-krotność wartości] mimo mojego protestu. W FM 16 i 17 strasznie uprzykrza to życie.
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej." A. Einstein

"War. War never changes" Fallout

Gallacher Partyzant

0
28.03.2017 15:19    #643
@bartton
Co ja chcę ? żeby chociaż raz wygrać tytuł a nie ciągle patrzeć na pojebaną grę które jest syfem SI.Popatrz sobie i zrozum co czuję zresztą niech wszyscy zobaczą co to za syf ...
http://www.fotos(...)e7ac1e3a
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Gallacher Partyzant

0
28.03.2017 17:03    #644
Tylko ciul mógł tą grę sposób napisać hahahah kurwa ja pierdolę jak ja tego syfu nie rozumiem :D za każdym razem to samo.City musi koniecznie wygrać ligę a ja muszę zawsze pod końcówkę dostawać w pizdę o dziwo hahahah jakie ciule tą grę robili.Ludzie weźcie mi wytłumaczcie jak to możliwe że wszystko jest na biegłym poziomie,gracze znają się 2 sezony a ja na początku ogrywałem ekipę Live ,MC a teraz dostaję od nich baty i tak zawsze jest pod końcówkę jakby ktoś powiedział że nie mam prawa tego wygrać.Ligę mistrzów potrafię ale angielskiej ni chuja hahahah

Equi Partyzant

0
29.03.2017 12:23    #645
[quote="Gallacher"]Tylko ciul mógł tą grę sposób napisać hahahah kurwa ja pierdolę jak ja tego syfu nie rozumiem :D za każdym razem to samo.City musi koniecznie wygrać ligę a ja muszę zawsze pod końcówkę dostawać w pizdę o dziwo hahahah jakie ciule tą grę robili.Ludzie weźcie mi wytłumaczcie jak to możliwe że wszystko jest na biegłym poziomie,gracze znają się 2 sezony a ja na początku ogrywałem ekipę Live ,MC a teraz dostaję od nich baty i tak zawsze jest pod końcówkę jakby ktoś powiedział że nie mam prawa tego wygrać.Ligę mistrzów potrafię ale angielskiej ni chuja hahahah[/quote]
Może sęk w tym, że niezależnie od przeciwnika i sytuacji na boisku grasz jedną taktyką? A AI jest co raz bardziej inteligentne i dobrze te taktykę modyfikuje. Mi np. imponuje to jak przeciwnik chce zgubić indywidualne krycie i robi nagle roszady, np. zamienia stronami skrzydlowych, skrzydłowego przenosi na chwilę do środka.
Jak Evertonem wychodzę na np. crystal palace u siebie to wysoko ustawiam linie obrony, pressing i krótkie piłki i jak wszystkiego dopilnuje to mecz mam pod kontrolą, ale jak wyjdę taką samą taktyką na np. wspomniany man city na wyjezdzie to dostanę ostry łomot.

Gallacher Partyzant

0
29.03.2017 15:45    #646
@Equi

Wygrałem ligę angielska Tottenhamem i musiałem walczyć aż do ostatniej kolejki.Uratował mnie lepszy bilans przeciwko West Hamowi i moja ostatnia wygrana przeciwko Chelsea i remis West Hamu z Everton.Wygrałem zdobywają 89 pkt a Everton 87 a City na 3 hahaha.Ostatnia kolejkę już sobie zasymulowałem idąc na urlop jednodniowy.Gdzieś na 10 kolejek przed końcem ustawiłem intensywność na wysoką i wyniki były o wiele lepsze.Rozegram sobie jeszcze jeden sezon Totkami tym samym składem i zobaczę jak wyjdzie w kolejnym sezonie a o te śmieszne i chore serie porażek to ja nawet nie będę pisał bo gdy to się ponownie działo to już byłem pewny że mistrza będzie miało City bo znowu wygrywało.Swojego zdania nie zmienię bo gra po prostu jest spierdolona a ja jako obrońca tytułu dostaję w półfinale od Interu 2x po 4 gole w plecy a w półfinale PA City wygrywa i strzela 2 gole w odstępie 3 minut i to pod końcówkę a i tak lałem na ten puchar bo liczyła się dla mnie liga a i te kontuzje reprezentacyjne to jest dopiero patologia i zawsze się modlę by każdy wrócił zdrowy.Mam wrażenie że ta gra po prostu losuję sobie mistrzów a ja wygrałem po prostu fuksem.

Gallacher Partyzant

0
29.03.2017 23:11    #647
Ta gra jest pojebana genetycznie dosłownie :D jak można przez tydzień na wysokiej intensywności trenować obronę jak i atak i panowanie nad piłką i przegrać mecz i tracić jeszcze co najmniej 2 gole w meczu ? kurwa przecież ten zespól w poprzednim sezonie był mistrzem Anglii i dokupiłem raptem 3 graczy na rezerwę :D logika tej pojebanej gry a gram zwycięskim system 4-3-3 :) niech mi nikt nie mówi że to moja wina bo ewidentnie widać że ta gra jest pojebana.

robal15 Młody aktywista

0
30.03.2017 01:38    #648
Skąd wiesz, że taktyka 4-3-3 gwarantuje same zwycięstwa?
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Gallacher Partyzant

0
30.03.2017 12:16    #649
[quote="robal15"]Skąd wiesz, że taktyka 4-3-3 gwarantuje same zwycięstwa?[/quote]

A jakim cudem MC co roku tym samym ustawieniem wygrywa i jest na podium ? Wcześniej grałem systemem 4-4-2 w lidze angielskiej i bez sukcesów.Zmieniłem na system wyżej napisany i zdobyłem ligę angielską,LM,superpuchar Europy.

Equi Partyzant

0
30.03.2017 16:51    #650
[quote="Gallacher"]Ta gra jest pojebana genetycznie dosłownie :D jak można przez tydzień na wysokiej intensywności trenować obronę jak i atak i panowanie nad piłką i przegrać mecz i tracić jeszcze co najmniej 2 gole w meczu ? kurwa przecież ten zespól w poprzednim sezonie był mistrzem Anglii i dokupiłem raptem 3 graczy na rezerwę :D logika tej pojebanej gry a gram zwycięskim system 4-3-3 :) niech mi nikt nie mówi że to moja wina bo ewidentnie widać że ta gra jest pojebana.[/quote]

Być może ta gra jest pojebana i nie ma tutaj Twojej winy, ale podajesz za mało szczegółów żeby to stwierdzić :)
Dużo by dało jakbyś wkleił dokładne screeny z założeń taktycznych i ustawień każdego z zawodników przed konkretnym meczem , a później statystyki z samego meczu.

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.