witam mam problem co roku z juniorami, a konkretnie wkurza mnie ze są co roku słabi przy trenerach z czterema gwiazdkami, budynki rowniez 4 gwiazdki, szkolenie wyjątkowe, tylko siatka wyszukiwania juniorow przecietna, czego nie moge zmnienic. Ogolnie od samego początku w całym kraju jest slabe szkolenie, prowadze od jakis 5-6 lat reprezentacje u-19, kilku dobrych przejmuje u-21, a u mnie takie patałachy ze masakra, gdzie u rumunow, bułgarow, a juz w ogole czechow, nawet słowaków są takie koksy ze przechodze tylko pierwsze eliminacje, w drugich dostaje w tylek i tak w kolo. Przeczesuje co roku caly kraj, ostatnio w rakowie trafil sie 4gwiazki pomocnik, kilku 3,5 w ekstraklasie i doslownie kilku 3, reszta 2,5 i nizej. Cała liga to w ogole sami obcokrajowcy, podobnie sie dzieje z pierwszą ligą. Polska w rankingu jest 25, Ekstraklasa-19, mój Sląsk ma 3,5 gwiazdki, w rankingu klubowym jestem na 51 miejscu a juniorzy 2,5-3 gwiazdki 1-2, reszta 2 i mniej. Jeszcze frekwencja na moim stadionie ktory moze pomiescic 44000 kibicow karnety wykupilo 6.5k choć wygrałem lige 9 razy na 11, puchar polski 10 na 11razy. Kompletu nie bylo nawet w lidze mistrzow z realem, bayernem, borussia, barceloną itd., a na superpuchar komplet za karzdym razem , średnia w tym sezonie to 16k, najwiecej bylo 18,5k. Wytłumaczy mi to ktoś?
fm 16
p. 16.3.2
ps. moze nie ten dzial ale niech mi ktos podpowie bo mnie to wku....
Pozdrawiam
fm 16
p. 16.3.2
ps. moze nie ten dzial ale niech mi ktos podpowie bo mnie to wku....
Pozdrawiam
Najnowsze posty