Zespołem pokroju Tottenham zdobyłem mistrza po 6 sezonach.Prowadząc Manchester United,mistrza zdobyłem po 9 sezonach + CL również po 9 sezonach.Do tej gry trzeba mieć anielską cierpliwość.Mimo nie jednego wk... wpisu odnośnie tej wersji gry ( FM 15 ) uważam że gra ma skopane wiele rzeczy w tym transfery i te kontuzje.Po rozegraniu około 1000 godzin uważam że trening chyba kompletnie nie ma wpływu na działanie moich graczy w grze.Trenujesz kondycję na poziomie przeciętnym to zaś gracze są słabi,jak dasz tydzień na wysoki,to kontuzje się sypią jak cholera.Trenowanie ofensywy jak i panowania nad piłką przed tygodniowym meczem też ma jakieś dziwne anomalia.W tej grze jak zauważyłem istnieje coś takiego jak losowość.Co to znaczy ? przypuszczam że gra po prostu sobie losuję nas jako gracza jako zwycięzców po którymś razie.Choćbyś trenował graczy ciężko to i tak gra wylosuję inny zespół jak mistrza bo tak może wynikać z algorytmów i losowości gry.Zespołem MCity zdobyłem mistrza po 3 sezonach a MU i Totkami po prawie 6 i 10 sezonach jak wspomniałem.Graczy nie miałem gorszych.Gra po prostu kieruję się czymś w postaci ilości sukcesów i klubu który ma najwięcej mistrzów itd. jest również ciekawie jeśli chodzi o spadki klubów pokroju AC Milan czy Arsenal.W świecie realnym chyba nikt by sobie nie wyobrażał spadku z ligi takich ekip jak Chelsea czy Liverpool,a tak się w tej mojej wersji w odległych latach dzieje.Mam zamiar jeszcze pograć troszkę w tą grę i zakończyć ją bo na dłuższą metę człowieka może to wkurwić niemiłosiernie.Ciekawie również jest w mojej lidze rodzimej,gdzie Piast Gliwice potrafi wyjść z fazy grupowej Ligi Mistrzów i być w najlepszej 116 i co roku zdobywać mistrza PL gdzie na swoim koncie ma już chyba 17 tytułów z czego 7 pod rząd.
Najnowsze posty