[quote="Crasher001"]Nie wiem czy znajdzie się taki klub, ale może chociaż coś w pewnym stopniu spełni moje oczekiwania. A więc do rzeczy. Poszukuję czegoś przyjemnego do budowania. Najlepszym tego przykładem jest AS Monaco z sezonu 13/14. Kilka gwiazd w zespole m.in. Falcao, James, Moutinho czy też młody Kondogbia. Poza kilkoma gwiazdami, starzy wyjadacze jak Carvalho czy Abidal. Dodatkowo również spore fundusze do wydawania.
Gdyby taki klub istniał (a może źle szukam w myślach?) to pewnie bym o nim wiedział. Chciałbym klub, który posiada kilku piłkarzy, którzy zdecydowanie odstają od reszty a pozostała jedenastka nadaje się najlepiej od razu do wymiany i odmłodzenia. Dodatkowo przydałaby się jakaś kasa. Innymi słowy mówiąc, szukam klubu do budowy, ale który coś tam ma (czyt. pieniądze, wyróżniających się piłkarzy lub to i to).[/quote]
Do definicji myślę, że najbardziej pasuję Hoffenheim (bez większych nazwisk, ale za to bardzo solidni zawodnicy + ciekawi juniorzy, a do tego bogaty właściciel) i Napoli, które nie grzeszy wielką głębią składu, kilku weteranów (Reina, Mertens, Callejon, Raul Albiol) i niezły budżet. Southampton jeszcze będzie dobrym wyborem, nie muszę chyba mówić dlaczego, bo to klub objechany przez chyba 3/4 FM-owców.
Oprócz tych dwóch zobacz Lazio, Fiorentina, Valencię, Herthę i Everton.
Najnowsze posty