[quote="Gietz"][quote="Zecevic"]Czy zawodnicy, którzy przyszli do naszej ligi w ostatnim okienku są już poprawieni? Jak wiemy ligi np.: słoweńska czy słowacka są przepakowane i piłkarze typu Miković w zasadzie mogliby grać w reprezentacji Polski. Też np Kolar czy Balanyuk. Stąd moje pytanie, czy mieliście już możliwość ich edycji?[/quote]
Mieliśmy możliwość i z niej nie skorzystaliśmy - ani Ty, ani ja nie znamy żadnego z tych zawodników na razie na tyle żeby mieszać w jego profilu.
Kolar ma 27. CA wśród napastników w lidze, Balanyuk jest uznawany za duży talent na Ukrainie, to nie jest zawodnik z przypadku, także też cięcie ich w okresie adaptacji do nowego kraju, nowego zespołu byłoby - moim zdaniem - błędem.[/quote]
Czyli bite pół roku obserwacji jak np w przypadku Mikovicia to za mało by móc stwierdzić, że nie jest on zawodnikiem na 1 skład Legii Warszawa? Ciekawe.A Carlitos? Nie da się stwierdzić, że NIE JEST to zawodnik o wiele za słaby na ekstraklasę? Myślę, że się da. Duże talenty grają w seniorskich reprezentacjach (Zinchenko), Balanyuk strzelił 4 gole w jednym z najgorszych zespołów ligi ukraińskiej (Co z tego, że klub znany, skoro się rozpadł). CA to nie wszystko kolego, ale aż strach pomyśleć kto tam tak tego Kolara przegania.
Znów będzie tak jak za Pogoni Ptaka, że najlepsze będą te zespoły, które naściągały najwięcej szrotu zrobionego przez upośledzonych researcherów z innych krajów. Wisła zostanie na start zasypana milionowymi ofertami za swoich graczy, bo ktoś nie miał jaj wziąć tego w swoje ręce.
Nie dajmy skaszanić tej ligi jak to zrobili np Słoweńcy ze swoją...
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2017 o godz. 12:52
Najnowsze posty