[quote="robal15"]@Farfan To może sam sprawdzisz, zamiast wierzyć w każde słowo Mahdiego? Mahdi to tylko człowiek, więc kłamie nie rzadziej niż Kejwol, czy ktoś inny. Przykładu daleko nie trzeba szukać. Okłamał Was choćby z taktyką, która rzekomo jest zbanowana na turnieju, na którym obecnie przebywa. Jest ona dozwolona i często używana przez uczestników tegoż wydarzenia. Więc proszę Cię, miej swój rozum, a nie podążasz za pasterzem, jak ślepa owca. To nie jest trudne, uda Ci się. You can do it![/quote]
Tak mogę wierzyć w każde słowa @Mahdiego. Jestem członkiem rady sponsorów Mój Football Manager i co miesiąc dostajemy raport o ruchu na stronie. Dlatego śmieszne są liczy podawane przez @Pucka, który g... wie. @Mahdi nie podaje nam, danych "na gębę" tylko dostajemy screeny z Google Analytics. Wiemy ile było wejść, ile tysięcy użytkowników je wykonało, z jakich krajów. Wiemy też ile trwała średnio sesja na MFM, ile stron średnio przegląda każdy użytkownik,wiemy wszystko. Jako członkowie rady sponsorów wiemy też ile strona zarobiła, na co i ile wydaje pieniędzy.
@Vique - zarzucając @Mahdiemu kłamstwo co do możliwości używania taksy z 3 napastnikami tylko się ośmieszyłeś. Napisałem do niego w tej sprawie i wszystko jest jasne. Początkowo ten zakaz był w zasadach turnieju, ale trzy dni przed jego rozpoczęciem, czyli PO podaniu informacji przez @Mahdiego, sponsor turnieju warunkowo dopuścił tą taktykę do używania. @Mahdi obiecał mi screen tego listu o zmianie zasady, jak tylko go dostanę to wrzucę.
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 02.04.2018 o godz. 10:41
Najnowsze posty