@as15 -kupowanie licencji jest kosztowne. Wyobraź sobie dwie gry, jedną za 700 zł i z licencjami na najwyższe ligi rozgrywkowe najlepszych lig w Europie i grę za 220 zł, która ma licencję na mniej znaczące ligi, ale daje możliwość wgrania plików, by gra wyglądała jak ta, za 700 zł. Którą grę byś wybrał? Ilu ludzi kupiłoby grę za 700 zł, a ilu za 220?
Twoje ciągłe narzekanie przypomina jazgot kilkulatka, który bez jakiegokolwiek zastanowienia płacze bo coś mu nie wyszło.
Łeeeee - mam czarne ludziki, gra jest głupia. A wystarczy poczytać trochę dlaczego tak się dzieję. Okazało się, że być może dzięki grze, znalazłeś problem, który nie rozwiązany mógłby wyrządzić duże szkody twojemu laptopowi.
Łeeeeee - nie mam aktualnych składów,gra jest głupia - ponownie poczytać, naprawienie "defektu" to minuta.
Łeeeeee - nie mam zdjęć piłkarzy, gra jest głupia - i znowu poczytać, naprawienie defektu to troszkę więcej czasu, ale także nie jakieś niewiadomo jakie godziny zmarnowane.
Łeeeee - piłkarze tracą numery, gra jest głupia. Jak pierwszy raz zwróciłem na to uwagę też mnie szokło. No bo we wcześniejszych wersjach na sparingach były normalne. Wkurzyłbym się gdyby takie coś było w lidze, ale w sparingach, gdzie gracze latają w znacznikach, zamiast koszulek meczowych????
Chcesz pomocy, rozumiem to, ale staraj się jak najbardziej sprecyzować swój problem. Gra jest głupia bo robi mi się tak, nie jest sprecyzowane. Wpisz w google dany problem, może znajdziesz temat na forum wraz z rozwiązaniem.
Dziwne zachowania piłkarzy pojawiają się i będą pojawiać (zarówno w piłce realnej jak i wirtualnej), ale wszystko jest okej, jeżeli są to zachowania sporadyczne ( 2 -3 większe kiksy na sezon), a nie często ( 2 - 3 kiksy na mecz różnych zawodników). Więc jest to w normie. Nie denerwuj się jak będziesz grał i Twoja drużyna odda w trzech meczach z rzędu 30 strzałów na bramkę każdy i nie padnie z tego żaden gol. To także się zdarza. Zdarza się że przeciwnicy oddając jeden strzał zdobędą bramkę - także może być. Ale to także nie wina głupiej gry, tylko rozwiązań jakie próbujesz wprowadzić. Czasem się udają, czasem nie.
Więc as15 więcej cierpliwości, jak znajdziesz problem, którego nie mogłeś znaleźć dzięki googlowi, wtedy pisz do nas, na pewno pomożemy. Ale sam też nam trochę pomóż.
Pozdrawiam - Shrek
Najnowsze posty