[quote="Gallacher"]sfc zrobione,sterowniki do intela jak do Radeona aktualne.Albo patch coś psuję albo trzeba w grze wyłączyć antyaliasing.Posprawdzam na fm 17 jeszcze dokładniej i pogram sobie w tą starszą wersję bo miesiąc temu grałem i nic nie było a nie sądzę by grafa siadła bo mimo że mam swojego laptopa już 4 lata to jednak trzymał się.[/quote]
ja sobie odpaliłem teraz grę(FM19) na lapropie 4 letnim to powiem Ci że nigdy już do niego nie wrócę, chyba że jak jestem zmuszony, odpaliłem na średnich (lub niżej ustawieniach to widziałem piksele).
Mam tam gtx 850m, i7 @2.4GHz, a na nowym i5 oraz gtx 1060 Zresztą opisałem to w moim profilu
Różnica jest masakryczna, i nie dziwię się że na starszych modelach kart może być coś niehalo na wyższych ustawieniach graficznych
ja sobie odpaliłem teraz grę(FM19) na lapropie 4 letnim to powiem Ci że nigdy już do niego nie wrócę, chyba że jak jestem zmuszony, odpaliłem na średnich (lub niżej ustawieniach to widziałem piksele).
Mam tam gtx 850m, i7 @2.4GHz, a na nowym i5 oraz gtx 1060 Zresztą opisałem to w moim profilu
Różnica jest masakryczna, i nie dziwię się że na starszych modelach kart może być coś niehalo na wyższych ustawieniach graficznych
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.11.2018 o godz. 15:36
Najnowsze posty