Witam. Ostatnio mam ciągłe problemy z zapisami gry. Mianowicie, co zacznę nową karierę to przy następnym uruchomieniu komputera save jest do wyrzucenia. Nie mam żadnych dodatków/skórek/lig, nic wgranego poza plikami graficznymi. Nie wiem skąd ten problem, mam go pierwszy raz a gram już kilka dobrych lat w FM'a. Oczywiście, zwykłe crashe podczas grania się zdarzały, ale to nie to samo. Gdy uruchamiam grę to widzę już mój plik z karierą, na którym brakuje herbu klubowego i wiem, że save jest zepsuty. Oczywiście zapisuję w trzech plikach, jednak nic to nie daje. Kiedy usunę pierwszy plik i pogram na drugim, przy następnym uruchomieniu komputera będzie powtórka. Jest to uciążliwe, ponieważ grałem dwie kariery w normalny sposób a teraz mam problem. Co zacznę i poukładam sobie wszystko, a to zajmuje trochę czasu, to nawet nie zdążę na drugi dzień wystartować z ligą, bo już muszę tracić chęć na grę. Nie mam pojęcia co może być przyczyną, poprzednia kariera działała normalnie, wszedłem na nią ostatnio i nic się nie dzieje. Mam tak najprawdopodobniej tylko z tą ostatnio zapisaną rozgrywką. Proszę o jakąś pomoc.
Najnowsze posty