1. Czytałem gdzieś w zapowiedziach FM 2007, że asystent podaje jakie są wyniki rozmowy przedmeczowej (jakie rezultaty wywarła). Gdzie to sie sprawdza?
2. Co daje to, że klub jest spółką akcyjną?
3. Jak ustawić, aby jeden piłkarz szkolił drugiego (ustawiłem Jańczyka ze Smolarkiem, ale teraz nigdzie nie moge znależć)?
4. Prosze, poiedźcie jaki bramkarz byłby godnym zastępcą Widenfelera. Ten z CSKA i Kamieni nie chcą przejść. Zastanawiam się nad Craigem Gordonem.
5. Jak zyskać 3.6 miliona w przerwie zimowej nie sprzedając zawodników.
6. Talent na lewą obrone do Borussi.
7. Czy to prawda, że jak w rozmowach z zespołem używam jednej funkcji zbyt wiele razy, to daje ona coraz mniejsze rezultaty?
8. Co zrobić, aby piłkarz się odblokował (Smolarek od 9 godzin gola nie strzelił). Wysłać go na urlop czy może z ławki wpuszczać?
9. Jak zatrzymać piłkarza w klubie?
Z góry thx za wszystkie odpowiedzi.
2. Co daje to, że klub jest spółką akcyjną?
3. Jak ustawić, aby jeden piłkarz szkolił drugiego (ustawiłem Jańczyka ze Smolarkiem, ale teraz nigdzie nie moge znależć)?
4. Prosze, poiedźcie jaki bramkarz byłby godnym zastępcą Widenfelera. Ten z CSKA i Kamieni nie chcą przejść. Zastanawiam się nad Craigem Gordonem.
5. Jak zyskać 3.6 miliona w przerwie zimowej nie sprzedając zawodników.
6. Talent na lewą obrone do Borussi.
7. Czy to prawda, że jak w rozmowach z zespołem używam jednej funkcji zbyt wiele razy, to daje ona coraz mniejsze rezultaty?
8. Co zrobić, aby piłkarz się odblokował (Smolarek od 9 godzin gola nie strzelił). Wysłać go na urlop czy może z ławki wpuszczać?
9. Jak zatrzymać piłkarza w klubie?
Z góry thx za wszystkie odpowiedzi.
Najnowsze posty