Liga hiszpańska rejestracja zawodników??

pk210 Proletariat

0
14.12.2005, 01:00    Pytanie
Gram Villareal i przed sezonem jak to w lidze hiszpańskiej trzeba zarejestrować 25 zawodników i max 3 z poza unii europ Robie wszystko jak należy ale w trakcie sezonu jeden z moich obrońców argentyńczyk (wiek 21 lat) łapie kontuzje w trakcie jej trwania z drużyny B wyciągam innego argentyńczyka (ma 20 lat)którego przed sezonem nie rejestrowałem ze wzgl na limit 3 non EU i początkowo rzeczywiście nie mogę go dołaczyć do 11-tki na lige krajową bo jest niezarejestrowany Jedak moja drużyna gra też w LMistrzów i jak wiadomo w LM nie ma limitów piłkarzy z poza unii Ten z rezerw gra w meczu LM i już w następnym meczu ligi hiszpańskiej jest dostępny Mój obrońca wraca po kontuzji i już nie mogę go wystawić na ligę !! Czemu ??? Wiem że max 6 zawodników może być zarejestr w drużynie A i B jednocześnie ci poniżej 20 lat mogą byc dołanczani do składu A bez rejestracji w trakcie trwania sezonu ....Czemu tak brzydko się robi ??? czy to będzie naprawione w patchu 6.0.2???... może tak ma być?

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.12.2005 17:42    #1
No to zapewne zainstalowanie patcha pomoże.

Post pomocny

myspace.com/marneszanse

pk210 Proletariat

0
14.12.2005 22:16    #2
nie prawda po ziainstalowaniu 6.0.1 dalej sie tak robi

Post pomocny

Jaru Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
23.10.2006 23:48    #3
W fm 06 (pache 6.03 czy jakos tak + najnowszy update z cmrev ;) )gram 3 ligowym las palmas.Zero graczy spoza uni ale problem mniej więcej ten sam - przy rejestracji zawodników pisało że bedę mógł dodać nowego zawodnika jak sie numer zwolni.Po kilku meczach kilku graczy nabawiło sie nieprzyjemnych kontuzji i przez to cierpię na brak skrzydłowych.Chciałem wrzucic do składu jakoś niezgłoszonego zawodnika ale pisze że w najblizszym meczu nie może zagrać - ok - ale co zrobic żeby zagrał za kilka meczy.Opcji przypisywania numerów juz nie ma (wcześniej była aktywna) to żeby zwolnić numer muszę zabić gracza ;) zwolnic go warunkowo?Głupota - przy takim tempie to ja będę musiał w pomocy grać bramkarzem a mam kilku nieprzypisanych pomocników + kilku następnych w składzie B.Jak z tego wybrnąć?Przecież w rzeczywistości w lidze hiszpanskiej jest to chyba jakoś rozwiązane że gdy w drużynie kilku graczy złapie kontuzje to na ich miejsce ściąga się kogoś z rezerw.Zna ktos jakieś wyjście z tej sytuacji?

Post pomocny

Jaru Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
24.10.2006 17:26    #4
to co nikt nie gra w hiszpańską?gdzie ci fani barcy i realu - chyba że godzicie się milcząco na te niedogodności :)

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.